Neler Yeni

Doları nasıl düşürebiliriz

smsísmαíl

80+ Silver
dolar yaptırıp amarigaya gidecen ordan pcyi toplayıp gelcen hem daha az maliyetli hem de gezmiş olacaksın.ŞAAAK

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
Doların düşmesi için vatandaşlarımızın zihniyeti değişmesi lazım tüketim çok fazla
üretim az o yüzden dışarıya çok dolar gidiyor ama tam tersi olsa ülkede dolar sıkıntı olmayacak
üretimin az olması biz vatandaşlardan mı kaynaklı ? tüketime ihtiyaç duyuyoruz, üretim olanaklarını sağlamak biz vatandaşların görevi mi :D

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
Apple şirket değeri: 1.5 Trilyon Dolar
Türkiyedeki TÜM Şirketler: 276 Milyar Dolar
Sonuç ÖNCE bunu çözmemiz gerekiyor (bence).

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
erdi derdiçok
Gerçek bu. Çalışanlara ve iş arayanlara sor. Kar payı düşük olmasını istatislikler söylüyor zaten inanmıyorsan birkaç fabrikayı gez girdi ve çıktılarına bak anlarsın.
Seni kastetmedim. Milletçe bu düşüncede olmamızın sebebi nedir ? Yanlış anlaşılmasın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Seni kastetmedim. Milletçe bu düşüncede olmamızın sebebi nedir ? Yanlış anlaşılmasın.
Kısıtlı düşünce yapısı yüzünden. Kendimi çok zorlamayım aylık 4000 TL kazansam yeterli diyor. Onun yerine azcık dişimi sıkıyım bir şirket kurayım düzeni oturtayım aylık 60000 TL kazanıyım kafası yok.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
İthal ürün tüketimini azalt. Yurtdışından ülkeye döviz girmesine destek ol.

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
Kısıtlı düşünce yapısı yüzünden. Kendimi çok zorlamayım aylık 4000 TL kazansam yeterli diyor. Onun yerine azcık dişimi sıkıyım bir şirket kurayım düzeni oturtayım aylık 60000 TL kazanıyım kafası yok.
hocam bu çok zor bir şey. şirket kurmak evet kâğıt üzerinde 2 evrak lakin keşke dediğiniz kadar sadece "diş" sıkılabilse :D

Morze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Deniz Cuhadar
Her konuşanı başkan yapalım yani? Yanlış bir düşünce. Videoda konuşan kişi için geçerli değil, başkası içinde olabilir.
Sen neden bu kadar ciddiye aldın neden böylesiniz espiri anlayışınız 0 yazık

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular