üretimin az olması biz vatandaşlardan mı kaynaklı ? tüketime ihtiyaç duyuyoruz, üretim olanaklarını sağlamak biz vatandaşların görevi miDoların düşmesi için vatandaşlarımızın zihniyeti değişmesi lazım tüketim çok fazla
üretim az o yüzden dışarıya çok dolar gidiyor ama tam tersi olsa ülkede dolar sıkıntı olmayacak
Apple şirket değeri: 1.5 Trilyon DolarArkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım
ne kadardı ki ?Dolar hiçbir türlü düşmeyecek. Parası olan arkadaşlar, sistem almak yerine beklediyse geçmiş olsun. B450M S2H bile 550Tl oldu.
şunu babama gizliden çok atmak istiyom ama benim attığımı anlar diye atamıyom asfjdlasjdfkladsf
400ne kadardı ki ?
Seni kastetmedim. Milletçe bu düşüncede olmamızın sebebi nedir ? Yanlış anlaşılmasın.Gerçek bu. Çalışanlara ve iş arayanlara sor. Kar payı düşük olmasını istatislikler söylüyor zaten inanmıyorsan birkaç fabrikayı gez girdi ve çıktılarına bak anlarsın.
wowÇelme tak.
Kısıtlı düşünce yapısı yüzünden. Kendimi çok zorlamayım aylık 4000 TL kazansam yeterli diyor. Onun yerine azcık dişimi sıkıyım bir şirket kurayım düzeni oturtayım aylık 60000 TL kazanıyım kafası yok.Seni kastetmedim. Milletçe bu düşüncede olmamızın sebebi nedir ? Yanlış anlaşılmasın.
hocam bu çok zor bir şey. şirket kurmak evet kâğıt üzerinde 2 evrak lakin keşke dediğiniz kadar sadece "diş" sıkılabilseKısıtlı düşünce yapısı yüzünden. Kendimi çok zorlamayım aylık 4000 TL kazansam yeterli diyor. Onun yerine azcık dişimi sıkıyım bir şirket kurayım düzeni oturtayım aylık 60000 TL kazanıyım kafası yok.
Sen neden bu kadar ciddiye aldın neden böylesiniz espiri anlayışınız 0 yazıkHer konuşanı başkan yapalım yani? Yanlış bir düşünce. Videoda konuşan kişi için geçerli değil, başkası içinde olabilir.
Kolay demiyoruz zaten.hocam bu çok zor bir şey. şirket kurmak evet kâğıt üzerinde 2 evrak lakin keşke dediğiniz kadar sadece "diş" sıkılabilse