Doları nasıl düşürebiliriz

dolar yaptırıp amarigaya gidecen ordan pcyi toplayıp gelcen hem daha az maliyetli hem de gezmiş olacaksın.ŞAAAK

Doların düşmesi için vatandaşlarımızın zihniyeti değişmesi lazım tüketim çok fazla
üretim az o yüzden dışarıya çok dolar gidiyor ama tam tersi olsa ülkede dolar sıkıntı olmayacak
üretimin az olması biz vatandaşlardan mı kaynaklı ? tüketime ihtiyaç duyuyoruz, üretim olanaklarını sağlamak biz vatandaşların görevi mi :D

Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
Apple şirket değeri: 1.5 Trilyon Dolar
Türkiyedeki TÜM Şirketler: 276 Milyar Dolar
Sonuç ÖNCE bunu çözmemiz gerekiyor (bence).

Gerçek bu. Çalışanlara ve iş arayanlara sor. Kar payı düşük olmasını istatislikler söylüyor zaten inanmıyorsan birkaç fabrikayı gez girdi ve çıktılarına bak anlarsın.
Seni kastetmedim. Milletçe bu düşüncede olmamızın sebebi nedir ? Yanlış anlaşılmasın.

Seni kastetmedim. Milletçe bu düşüncede olmamızın sebebi nedir ? Yanlış anlaşılmasın.
Kısıtlı düşünce yapısı yüzünden. Kendimi çok zorlamayım aylık 4000 TL kazansam yeterli diyor. Onun yerine azcık dişimi sıkıyım bir şirket kurayım düzeni oturtayım aylık 60000 TL kazanıyım kafası yok.

İthal ürün tüketimini azalt. Yurtdışından ülkeye döviz girmesine destek ol.

Kısıtlı düşünce yapısı yüzünden. Kendimi çok zorlamayım aylık 4000 TL kazansam yeterli diyor. Onun yerine azcık dişimi sıkıyım bir şirket kurayım düzeni oturtayım aylık 60000 TL kazanıyım kafası yok.
hocam bu çok zor bir şey. şirket kurmak evet kâğıt üzerinde 2 evrak lakin keşke dediğiniz kadar sadece "diş" sıkılabilse :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,951
Üyeler
189,358
Son üye
lusty000
Geri