sağdan 3 tanesini (özellikle sağdan 3.) çok az indirgeyebilirsin. En solu bir tık kaldır. Kulaklığının sürücüsü varsa sürücü üzerinden yap bu ayarları, 7.1 stereo max falan özelliklerini de aç varsa eğerhangisi bas![]()
arctis 3 2019 sürümünü kullanıyorum uygulaması yok maalesef. dolby atmos kullanıyorumsağdan 3 tanesini (özellikle sağdan 3.) çok az indirgeyebilirsin. En solu bir tık kaldır. Kulaklığının sürücüsü varsa sürücü üzerinden yap bu ayarları, 7.1 stereo max falan özelliklerini de aç varsa eğer
2019 sürümünden önceki arcits 3 lerde kod çıkıyor ve o şekilde programa giriyorlar ama 2019 sürümünden sonraki arcits 3 lerde yok diye biliyorumHocam arctis 3 kullanıyorsunuz ne demek yok. İndirin şunu hemen
Engine | İndirme sayfası
Download SteelSeries Engine and start configuring your gear settings and RGB illumination.tr.steelseries.com
özür dilerim hocam böyle bi sürücü sorunu olduğunu yeni duydum. Dolby atmos da geniş işlevsellik yapısına sahip, orada 7.1 ve stereo max ayarları varsa açabilirsiniz.2019 sürümünden önceki arcits 3 lerde kod çıkıyor ve o şekilde programa giriyorlar ama 2019 sürümünden sonraki arcits 3 lerde yok diye biliyorum
yazılımlarda çakışma olduğu için kaldırıldı diye okumuştum