Fotograf sayesinde tüm setup ın markalarını modellerini bulduk teşekkür ederizMayıs ayında bunla ilgili bi konu göremedim herkes sistemini atsın belki yeni sistem düzmeyi düşünenlere örnek olur. Benimki:
Bence fotoğraf atacaklar masa vs. dahil atarsa daha iyi, ''yeni sistem düzmeyi düşünenlere örnek olur'' demişsiniz.Mayıs ayında bunla ilgili bi konu göremedim herkes sistemini atsın belki yeni sistem düzmeyi düşünenlere örnek olur. Benimki:
Video bırakabiliyor muyuz? Tabii "setup"ın konumu değişti.Mayıs ayında bunla ilgili bi konu göremedim herkes sistemini atsın belki yeni sistem düzmeyi düşünenlere örnek olur. Benimki:
Bu setup mı oluyor şimdi dostum? Işıktan başka bir şey belli değil.Mayıs ayında bunla ilgili bi konu göremedim herkes sistemini atsın belki yeni sistem düzmeyi düşünenlere örnek olur. Benimki:
kasan nerdeMayıs ayında bunla ilgili bi konu göremedim herkes sistemini atsın belki yeni sistem düzmeyi düşünenlere örnek olur. Benimki:
Başka fotosu yok mu aga :SBenim kenim setup ve örnek olsun diyelim.
Var inside. Lakin Pazartesi bekle. Yenilikler öyle gelicek.Başka fotosu yok mu aga :S