Andromakhe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,125
Acer marka hiçbir şey almıyorum. Arkadaşlarımda Acer marka farklı farklı laptoplar var hepsi de soba gibi çalışıyor tavsiyem sizde uzak durun.
Hiçbir fikrim yok.hocam acaba diyorum fiyatı ucuz diye iade edilmiş ürünleri mi gönderiyorlar? tekrardan paketleyip sıfırmış gibi
Macbooklar genelde iş için tasarlanıyor büyük bir ekranı yok. Film izleyecekse tv den Netflixi açıp izlemesi mantıklı bence4070 vs 3070 ti durumu hikaye çıktı, o incelemeyi yapan kişi hatası ile ilgili video yayınladı.
+ bu makine işlemcisi iyi değil
+ 4060 Asus makineler 32/33k.
+ hp 4060 30'a bile düştü.
Bu makine evet ekran kartı güçlü ama tam performans veremiyor.
+ zaten o fan sesini duyan & ısı değerini gören bir şeyler ters gidiyor diye işlemi sonlandırır.
PUBG'de bile 5 dakika 95 derece oluyor.
Her şey güncel,
Bios update tamam.
Film izlemek için gider Macbook alınır.
Demek istediğim o değildi hocam,Macbooklar genelde iş için tasarlanıyor büyük bir ekranı yok. Film izleyecekse tv den Netflixi açıp izlemesi mantıklı bence
Hocam geri ne almayı düşünüyorsunuz ona göre bende iade vereceğim.Demek istediğim o değildi hocam,
Laptop çünkü sadece videoda ısınmıyor.
Hocam benim asıl sorunum videodaki değerleri yakalayamamam. Laptop ısı değerlerini bendi biliyorum..laptop alip masaüstü veya ona yakın sıcaklık değerleri bekliyorsaniz rüya aleminden çıkmanızı tavsiye ederim![]()
güncel ve ayni ayarlarda ise ayni değeleri alman lazımdıHocam benim asıl sorunum videodaki değerleri yakalayamamam. Laptop ısı değerlerini bendi biliyorum..
İşte bende buna güvenerek aldım ama hayal kırıklığı yaşadım..güncel ve ayni ayarlarda ise ayni değeleri alman lazımdı
ayni dediğim gibi videodaki değerleri vermemesinin ya sistemin güncellemelerini yapmamış olabilirsin donanımsal bir sorun olabileceğini sanmiyorum ürün sıfır sonuçtaİşte bende buna güvenerek aldım ama hayal kırıklığı yaşadım..
İşletim sistemi kurduktan sonra iade edebiliyor muyuz?Hocam geri ne almayı düşünüyorsunuz ona göre bende iade vereceğim.
Geri freedosa çevirip iade edin.İşletim sistemi kurduktan sonra iade edebiliyor muyuz?
Normal derken oluyor yani o sıcaklıklar. Bu arada cs2 cs go gibi değil fps düşüyor. Sicaklikta artabilirKanka nasıl normal Cs2 oynuyo Rdr2 fln olsa neysede . İşlemci ağırlıklı bir oyun ama bilemedim.