Neler Yeni

Donanım arşivi bu gün saat 5te yayınlayacağı f/p sistem segment ve fiyatı?

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

Goodman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mert Arslan
Ekran kartı 6700 model olsaydı alırdım.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Beyler gerçekten çok boş yapıyorsunuz bu sisteme ben el atıp 400 stokla 11999 TL yapsam ne olacak? 2 saniyede stok bitecek bir ton hakarete maruz kalıp totomun üstüne oturacağım, kısacası ne önemi var :) böyle 1,5 2K indirimler en iyisi herkes adam akıllı alır sıkıntıya girmez. O agresif fiyatlı sistemleri zamanı gelince zaten yapıcam ama en iyi sistemler emin olun bu tarz sistemler

rado2373

80+
Beyler gerçekten çok boş yapıyorsunuz bu sisteme ben el atıp 400 stokla 11999 TL yapsam ne olacak? 2 saniyede stok bitecek bir ton hakarete maruz kalıp totomun üstüne oturacağım, kısacası ne önemi var :) böyle 1,5 2K indirimler en iyisi herkes adam akıllı alır sıkıntıya girmez. O agresif fiyatlı sistemleri zamanı gelince zaten yapıcam ama en iyi sistemler emin olun bu tarz sistemler
reis beyenmedik dedik sadece niye boş yaptık övmemizi mi bekliyordun dün eleştirin beni diyordun stroyden buna boş yapıyorsun diyorsun eleştiri görmemişsin

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
reis beyenmedik dedik sadece niye boş yaptık övmemizi mi bekliyordun dün eleştirin beni diyordun stroyden buna boş yapıyorsun diyorsun eleştiri görmemişsin
Bak şimdi işte boş yaptın işte çünkü ben sana boş yapıyorsun dememiştim sen gittin üzerine alındın bak yukarıda "çöp" yazan arkadaşa...

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Reis bos yaptigimizi dusunmuyoruz eline saglik guzel sistemler cikariyorsun ama dedigin sistemler daha iyi

Akiran

80+ Silver
İnsanların beklentisi büyük indirimli stoklu hazır sistemler olduğu için 1.500 TL'lik indirim bir etki yaratmaz. Yine de beklemeden sistem alacak olan bir kişi bu bütçe ile 5500 + 6600 XT yerine 5500 + 6650 XT hazır sistem satın almış oluyor, fark bu.

Top Bottom