DONANIM ARŞİVİ DA2 CORSAİR KASA ÖN JAK GİRİŞİ

dord53

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba donanım arşivi da2 bilgisayarını aldım. Kasam corsair carbide delta rgb modelidir. Ön jak girişinde 1 adet jak girişi bulunmaktadır mikrofon ve kulaklık gösteriyor. Donanım arşivindeki videodanda görebilirsiniz.
Sorum şu : Telefon kulaklığımı takarak tek jak girişinden hem kulaklığımı hem de mikrofonumu nasıl kullanabilirim.

Çalışması lazım zaten eğer desteği yoksa dönüştürücü adaptör alman lazım.

CAPSLOCK KAPAT

Tek jak girişinden hem mikrofon hem de kulaklık kullanılabiliyor zaten. Takıp kullanabilirsiniz. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.

Öndeki jack tek ise ve bu jackın üstünde mikrofon ve kulaklık gösteriyorsa mantıken kombo jack olması lazım, ama HD AUIDO girişi buna izin veriyor mu bilmiyorum. Girişe telefon kulaklığınızı takmayı deneyin ve hem kulaklık hem de mikrofon olarak kullanabiliyorsanız sıkıntı yok demektir.

Anakarta takabilirsiniz.

Ciddi misin ben neden bu foruma yazdım o zaman ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bunu yapıyorum ama sorun o zaten tek jak girişi koymuşlar ama 2'sini birden kullanamıyorum.

Ciddi misin ben neden bu foruma yazdım o zaman ?

Zaten bunu yapıyorum ama sorun o zaten tek jak girişi koymuşlar ama 2'sini birden kullanamıyorum.
kasayı alırken kasa özelliklerine bakıp kasayı deyiştirebilirdin

Kasayı araştırdım telefon kulaklığı kullanıcıları için uygun diyorlardı yani hem mikrofon hemde kulaklık olarak kullanabileceğmi söylemistiler.
https://shop.zuhalmuzik.com/IK-Mult...MI0e2RvKmQ6gIVme3tCh30vQLWEAkYASABEgJuH_D_BwE
bun dan alman lazım laptap için 15 tl almıştım
attığım bir örnektir

https://shop.zuhalmuzik.com/IK-Mult...MI0e2RvKmQ6gIVme3tCh30vQLWEAkYASABEgJuH_D_BwE
bun dan alman lazım laptap için 15 TL almıştım
attığım bir örnektir
yada kasayı deyiştir

Ya zaten tek jak çıkışı var kulaklığımın telefon kulaklığım war onu mikrofon olarakda nasıl kullanabilirim diyorum sorun um bu. Madem tek jak girişi koymuslar bunu da açıklamaları lazım değilmi ? Belki aramızdan biri bu sorunu çözmüştür diye foruma yazdım.

Ya zaten tek jak çıkışı var kulaklığımın telefon kulaklığım war onu mikrofon olarakda nasıl kullanabilirim diyorum sorun um bu. Madem tek jak girişi koymuslar bunu da açıklamaları lazım değilmi ? Belki aramızdan biri bu sorunu çözmüştür diye foruma yazdım.
tek jak girişi ile kullanamazsın sanırım yoksa laptop lara dönüştürücü almazdı millet

Geri