En temiz iş mağazadan almak değil abicim. En temiz iş, oturduğun yerden almak. Senin gibi biriyle böyle bir ortaklık yapıyorsalar, bu yoğunluğa hazır olacaklar. Sen dün bu işe başlamış bir insan değilsin. Yüzbinlerce abonen var forumda ve instagram'da. Yok hazırlıksız yakalandık, yok ek sunucularla geliyoruz bunlar bahaneleri olamaz. Sene olmuş 2023, insanlar yemeğini oturduğu yerden sipariş veriyor ama gencergaming'den bilgisayar alamıyor. Büyük amatörlük.en temiz iş mağazadan almak onun için mağaza stoğu koyduruyorum
Adam ekmeğinde yapacak bir şey yok.Abdullah abi Allah rızası için gençer le işbirliği yapma
+1@GENCERGAMİNG hocam ilk partiden giden oldumu 17:00'dan beridir sitedeyim ara sıra site açılıyor fakat sepete ekle vs çalışmıyor tıklayınca hata oluştu diyor şayet bu şekilde alan varsa en azından bilgilendirin bizi ilk parti vs bitti diye ona göre saat 09:00 bekliyeylim
enazından satıldımı stok ne durumda alabilen oldumu bilsek belkide boşuna bekliyoruz.@GENCERGAMİNG hocam ilk partiden giden oldumu 17:00'dan beridir sitedeyim ara sıra site açılıyor fakat sepete ekle vs çalışmıyor tıklayınca hata oluştu diyor şayet bu şekilde alan varsa en azından bilgilendirin bizi ilk parti vs bitti diye ona göre saat 09:00 bekliyeylim
evet iste kimse bi sey de yazmiyo kafayi yedim bende 5 ten beri ugrasiyorum sepete ekleyi kirdim hala hata veriyo simdi beyaz ekran@GENCERGAMİNG hocam ilk partiden giden oldumu 17:00'dan beridir sitedeyim ara sıra site açılıyor fakat sepete ekle vs çalışmıyor tıklayınca hata oluştu diyor şayet bu şekilde alan varsa en azından bilgilendirin bizi ilk parti vs bitti diye ona göre saat 09:00 bekliyeylim
benide etiketler misinParçalar kaliteli ama