Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
Bu da milleti galeyana getiriyor ortadan kayboluyor hep aynı terane eskisi kadar avantajlı bir şey de çıkarmıyor geçen senelerde rx 6700li sistemi 11e çıkarttı iyiydi 6650xt çıkarttı o da iyiydi. sonrasında düzgün bir şey gelmedi. Hiç ironi falan yapmıyorum daha iyi daha ucuza sistem çıkartan siteyi engelleyen adamdan beklentiniz yüksek olmasın. Hem forumdakileri banlattı hem sitenin adını sansürletti şu devirde rezillik,
İyi bir sistem gelirse ben çıkarttım imzalı der kötü bir sistem gelirse site öylesine incelemeyi gönderdi der biter
Çok sert bi yorum olmuş. :) ben bayadır uzağım son birkaç haftadır buralardayım sadece konuları kaçırmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün gainward kartlarını inceledim resimdeki kart net bir şekilde 4070 Super, Umarım seri şeklinde düşük orta yüksek şeklinde farklı sistemler çıkar
Hocam inşallah değildir diyelim. 4060 Ti bir beklentim var. Bu arada Gainward ekran kartları nasıl kartlar ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bütün gainward kartlarını inceledim resimdeki kart net bir şekilde 4070 Super, Umarım seri şeklinde düşük orta yüksek şeklinde farklı sistemler çıkar
Seri Ghost serisi 4060-4070S arası var iki sistem çıkarırsa eğer ikisinide kullanabilir ama 21-22k civarına ddr5 çıkaracaksa muhtemelen 4060 koyar yada çok zorlasa 4060Ti koyar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Seri Ghost serisi 4060-4070S arası var iki sistem çıkarırsa eğer ikisinide kullanabilir ama 21-22k civarına ddr5 çıkaracaksa muhtemelen 4060 koyar yada çok zorlasa 4060Ti koyar.
Hepsi birbirine benziyor ama rtx yazıları farklı yerlerde 4060 da çıktınti yok düz yazı ve ortada 4060ti çıkıntı var ortada keza 4070 de ama 4070 super sağ da çıkıntılı RTX yazıyo buradan bu kanıya vardım umarım ddr5 4060 gelirde alabiliyim

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
4070s beklemek 3 aydır ben çıkmak umarım sistem 4070s illa çıkmak ama bu qy 4070s sistem

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
4060Tİ gelir büyük ihtimal

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461

hayriye

80+ Bronze
Çok sert bi yorum olmuş. :) ben bayadır uzağım son birkaç haftadır buralardayım sadece konuları kaçırmışım

Hocam inşallah değildir diyelim. 4060 Ti bir beklentim var. Bu arada Gainward ekran kartları nasıl kartlar ?
Sert bir yorum yapmadım olanı söyledim en basitinden Şinerji yazamıyorsun s ile veya o sitenin linkini atamıyorsun. Bizim paşa ben çılgın deli sistem çıkarttım deyip 16 gb 4060ti ve rx 7700xt sistem çıkarttı. Şinerji bu tarz insanlara para kaptırmadan tanıtım yapmadan 1-2 bin lira daha ucuza aynı sistemleri çıkarttı. 1-2 bin ne demek deli gibi fırsat sonuçta. Sonra sıcak fırsatlara konular açıldı konuları kapattı bahsedenleri banladı. Lafa gelince ben size en iyi fiyatı çıkartmaya çalışıyom diyor. Hayır en iyi fiyatı kendine veren fiyatı çıkartıyor. Bu arada bunun pahalı sistemleri saniyesinde bitti Ferit abim Şinerji'nin sistemleri daha uzun süre kaldı ee haliyle stoğu da çoktu.

Sorduğun soruya gelirsek buradan yola çıkarak az çok fikir oluşabilir

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
baba merhaba
Sert bir yorum yapmadım olanı söyledim en basitinden Şinerji yazamıyorsun s ile veya o sitenin linkini atamıyorsun. Bizim paşa ben çılgın deli sistem çıkarttım deyip 16 gb 4060ti ve rx 7700xt sistem çıkarttı. Şinerji bu tarz insanlara para kaptırmadan tanıtım yapmadan 1-2 bin lira daha ucuza aynı sistemleri çıkarttı. 1-2 bin ne demek deli gibi fırsat sonuçta. Sonra sıcak fırsatlara konular açıldı konuları kapattı bahsedenleri banladı. Lafa gelince ben size en iyi fiyatı çıkartmaya çalışıyom diyor. Hayır en iyi fiyatı kendine veren fiyatı çıkartıyor. Bu arada bunun pahalı sistemleri saniyesinde bitti Ferit abim Şinerji'nin sistemleri daha uzun süre kaldı ee haliyle stoğu da çoktu.

kankam bişey soracağım jinerji neden o gün çıkarttı daha doğrusu çıkartmadı raflarında olan sistemlerdi.
video yayınlandıktan sonra o sistemleri jinerji fiyatları kırptı. öncesinde kazık fiyatları yüksek sistemlerdi. fiyatlar aşağıya çektiler ki taksit avantajı yoktu en azından itopya 3taksit kampanyası da vardı halen devam ediyor.
jinerji son tüketici nihai bizleri düşündüğünü düşünmüyorum(bkz: jijnerji mağdurları). Müşterileriyle esnaf ağzıyla konuşan; kurumsallıktan uzakta olan berbat bi firma. her ürünlerine kargo parası alması da cabası.
edit: ben burada tarafsız yorum yapıyorum haberin olsun.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer

Dediğin doğru gibi şuan benim gördüğüm en ucuz orda 19k ya 4060 kasasıda deepcool.

esenerji bloklu yazılmıyor varya bu bakış açımı değiştirdi foruma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
sistem bugün çıkcakmı herşeyden bağımsız soruyorum yoksa yarın mı çıkacak

hayriye

80+ Bronze
kankam bişey soracağım jinerji neden o gün çıkarttı daha doğrusu çıkartmadı raflarında olan sistemlerdi.
video yayınlandıktan sonra o sistemleri jinerji fiyatları kırptı. öncesinde kazık fiyatları yüksek sistemlerdi. fiyatlar aşağıya çektiler ki taksit avantajı yoktu en azından itopya 3taksit kampanyası da vardı halen devam ediyor.
jinerji son tüketici nihai bizleri düşündüğünü düşünmüyorum(bkz: jijnerji mağdurları). Müşterileriyle esnaf ağzıyla konuşan; kurumsallıktan uzakta olan berbat bi firma. her ürünlerine kargo parası alması da cabası.
edit: ben burada tarafsız yorum yapıyorum haberin olsun.
Abicim tarafsızlık bu değil kesinlikle. O gün hangi siteyle anlaşma yaptı unuttum sinirden ama zaten herkes sistemleri pahalıya satıyor. Gtx 1650li sistem fiyatına dediğin yerden 4060lı sistem de alabiliyorsun. Sonuç olarak o an en düşük fiyat orada mıydı evet oradaydı 25 buçuktu galiba 27ye diğeri satıyordu hatta 27 mağaza özeldi web satışı 29 civarıydı. Kim niye son kullanıcıyı düşünsün ki zaten çok ucuz yapalım milletin işi görürsün mantığıyla yapmıyorlar hazır sistemleri reklam şu bu en kötü sürümden kar ederiz düşüncesiyle satıyorlar. Gün sonunda burada sansür var. Hem de çoğu ürünü piyasanın en ucuz fiyatına satan siteye sansür var

Top Bottom