TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
aga psu geldi ekran kartı gitti bu ne la
ona göre stoktan düşecekler kaç kişi aldı bilmiyoz kiAynı fikirdeyim onların işi daha öncelikli adamlar katılamıyor yarışa
Full tıkladım yok stok yok yok psu yok yok kasa yok gibi hatalr verdi durdu iyice çıldırttılarsayfayı habire yenliyimmi yoksa full sepete ekleye mş tıklıyım
Sayfayı ctrl - ile küçült sepete ekleye tıkla hatayı al yenile sepete tıkla hata al eklenene kadarsayfayı habire yenliyimmi yoksa full sepete ekleye mş tıklıyım
la benimkinide iptal etmezler dimiSiparişi verdim ödemeyi aldı karttan parayıda ödeme tamamlandı ancak siparişi iptal etti uzun zamandır bekliyordum bu sistemi herşeyi düzgün yaptım ancak iptal edildi yeni stoklarada giremiyorum tüm hayallerim suya düştü yardımcı olabilirmisiniz.... @GENCERGAMİNG
aynı durum bende de var mağduriyetimizi kim karşılayacak?Siparişi verdim ödemeyi aldı karttan parayıda ödeme tamamlandı ancak siparişi iptal etti uzun zamandır bekliyordum bu sistemi herşeyi düzgün yaptım ancak iptal edildi yeni stoklarada giremiyorum tüm hayallerim suya düştü yardımcı olabilirmisiniz.... @GENCERGAMİNG
Önemli değil tayfunda@GENCERGAMİNG Mümkünse uzun süre görüşmeyelim bilader bari durum ne ne olacak onu açıkla.