Yardım ilk defa görüyorum bu siteyiKafam çok karıştı ya amd hataları diyor birisi birisi diyor site iyi değil ne yapsam yardım edin.
iptal etme bu sistemi de almaya çalış havale seçeneğiyle satın al eğer alabilirsen rx6600 ü iptal edersin alamazsan da yapıcak bir şey yok hayırlı olsun senin sistem de fiyat olarak kötü değilHocam dün RX 6600 ve Ryzen 5 5500 'e 12K verdim , keşke bekleseydim. Neyse stok hemen biter zaten , çokta moralimi bozmayayım. Sizce riske atıp iptal edeyim mi?
iptal et stok çok sankiHocam dün RX 6600 ve Ryzen 5 5500 'e 12K verdim , keşke bekleseydim. Neyse stok hemen biter zaten , çokta moralimi bozmayayım. Sizce riske atıp iptal edeyim mi?
Yardım ilk defa görüyorum bu siteyi
reis et bence iptalHocam dün RX 6600 ve Ryzen 5 5500 'e 12K verdim , keşke bekleseydim. Neyse stok hemen biter zaten , çokta moralimi bozmayayım. Sizce riske atıp iptal edeyim mi?
bütçen varsa iptal et çünkü para 3-7 iş gününde geri yatar bence iptal et bundan çekHocam dün RX 6600 ve Ryzen 5 5500 'e 12K verdim , keşke bekleseydim. Neyse stok hemen biter zaten , çokta moralimi bozmayayım. Sizce riske atıp iptal edeyim mi?
Cidden fiyatı Çok sağlam bi sistem ancak kendim 6500xt kullanıyorum amd şu wattmanla driver sorununu düzeltse nvidianın pazar payının büyük bi kısmını alır kendimde çok çektim şu driver sorunundanAl satta Nvidia kart hızlı gidiyor diye dünya'nın en F/P sistemine burada mevzu çıkartan al satçı üyeler tümünüz bugün banlanacak. Ve tüm etkinliklerden de çıkartıcam.