HamsiKraker
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,398
- İsim
- Emre Yılmaz
Valla işi gücü olmayan öğrenci ben bilgisayar alamıyordum. Şimdi işe girdim çalıştım biriktirdim şimdi alabiliyorum. Belki benim durumumda olup iyi bir bilgisayar hayali kuranlarda vardır. İşte çalışırkende maalesef sistemi alamam. Belirsiz saat olması çoğu kişinin işine gelmez. Abdullah abi ekran kartı sorusunu bile ilk öyle yaptı daha sonra akşam şu saatler arası soracam dedi. Çünkü insanlar sürekli takip etmekten işini gücünü yapamıyor hayatını yaşayamıyordu. Belirsiz saat olacağını düşünmüyorum hocamBilgisayar zaten öncelikli olarak işi gücü olmayan genç kardeşlerimiz için gerekli. Ben olsaydım hafta içi mesai saatleri içinde anlık link paylaşırdım. Ertesi gün yine mesai saatinde bir link daha. Hafta içi 4 günde işi bitirirdim. İlla biri al sat yapacaksa da gençler yapsın. Gençlerin paraya ihtiyacı var. Ticareti de öğrenirler. Şimdi bu durumda 50 yaşına gelmiş, oturmaktan kabızlık sorunu yaşayan memur abilerimize fırsat doğuyorİşin şakası bir tarafa , yapılması gereken kademeli fiyat artışı idi. 5 kademe ve her saat sonunda 300 TL'lik artış. Ve sonunda yine stok kalmalı.