Donanım Arşivi Forum 2020 Tarihli Uyarıların Affı

Güzel hareket. :kedi:

Son düzenleme:
2 uyarım var bakarsanız mutlu olurum:)
(1 tanesi çoklu konu olan zaten yanlışlıkla olmuştu telefonda konunun açıldığı görmedim önceki sekmeye attı sonra tekrardan konuyu açma butonuna basınca 2 tane olmuştu aynısı)

Uyarı kontrolü talep ediyorum.

Teşekkür ederim.

Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.

Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.

Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
aw ın küfür olduğunu düşünmüyorum

Benimkine bakarmısnız uzun zamandır var .

İki tane 2020 uyarım var. Zamanında ironik şaka yapacağım derken yanlış bilgilendirme yemişim ona bakabilirsen güzel olur Mehmet Abi.

İki tane 2020 uyarım var. Zamanında ironik şaka yapacağım derken yanlış bilgilendirme yemişim ona bakabilirsen güzel olur Mehmet Abi.
İronik dediğin adamı öldürür o nasıl ironi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,331
Üyeler
183,557
Son üye
panikadam11
Geri