Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Beratgs24 sebeb ise ayrı oldu isim bitişik daha iyi

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam olursa İbrahim. Almışlar ama boş hesap. Lütfen İbrahim olursa çok iyi olur olmazsa İbrahim Özel olmasını istiyorum. Foruma kayıt olurken büyük harf ve ayrı yazıldığını bilmiyordum. O yüzden birleşik yazdım. Değiştirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Vazgeçtim değiştirmeyeceğim.

Son düzenleme:

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Düz Muri var ise değiştirmek istiyorum hocam.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
İsmimi GameloG yapmak istiyorum sebebi foruma girerken nick olarak koyduğumu bilmiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsmimi GameloG yapmak istiyorum sebebi foruma girerken nick olarak koyduğumu bilmiyordum
GameloG

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Edit: sildim

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
Kenpachi yazabilir misiniz? Sebep: Şuanki nickimi kullanmak istemiyorum.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
SCORPİON yaptırmak istiyorum eğer içinde ! gibi işaretler olabilirse Scorp!on olursa iyi olur

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Status