Bence "ss"ler hava katıyor abla.Nickimi sadece "Gizem" yapmak istiyorum.
Nedeni düz olsun başka bir şey değil.
ssYasin Çelikss yapBence "ss"ler hava katıyor abla.
GameloGİsmimi GameloG yapmak istiyorum sebebi foruma girerken nick olarak koyduğumu bilmiyordum
Kenpachi yazabilir misiniz? Sebep: Şuanki nickimi kullanmak istemiyorum.Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.
SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
SCORPİON yaptırmak istiyorum eğer içinde ! gibi işaretler olabilirse Scorp!on olursa iyi olurDostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.
SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
Olur. @$ilent gibiSCORPİON yaptırmak istiyorum eğer içinde ! gibi işaretler olabilirse Scorp!on olursa iyi olur
ismimi kullanmak istemiyorumSCORPİON yaptırmak istiyorum eğer içinde ! gibi işaretler olabilirse Scorp!on olursa iyi olur