Donanım arşivi forum reklam saçmalığı

Pekte bir vasfınız yok aslında yardımcı olmadıktan sonra söylediğin sözler çoktan ipmde boş konuşup mesaj kasmaya devam et sen
nasıl bir yardım bekliyorsun onu anlamıyorum. adblock kullancaksın başka oluru yok .

aynı kısı olmasın sana ozel zort etmek ıcın vıdeo atmasın
Atabiliyorsa atsın Barış hocanın kendi ismini kilan embappe olarak kaydedecek derecede biri olduğunu düşünmüyorum

"Neye bakıyorsan o çıkıyor" demeyin diye konuda yazacaktın. Milletin ilk aklına gelen bu oluyor halbuki dediğin olayın bakmayla ilgisi yok.

Bişey söylicem dona atlete bakıp zevk alsam bunun reklamları çıktığı zaman neden rahatsızlık duyayım bu durumu yaşayan bi kaç kişi daha varmış zaten bi siz akıllısınız bide kendini ifşalamışsın vs. demişsin millet koltuk altından zevk alıyorum diye konu açıyor herkes normal karşılıyorda bu tarzda reklamlar karşıma çıkınca benmi rezil oluyorum yardımcı olmuyorsan boş yapmanında pek bir anlamı yok
Yardımcı olacak bir şey göremedim? Tek elini çavuşa koyup nette "kadın mayo görselli yorumlar" aratıyorsan senin problemin. Bir de üste çıkmaya çalışıyor. Komik şey seni :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,427
Üyeler
189,837
Son üye
Emir kelebek
Geri