Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum Sevdiğiniz Yönleri

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Evet biraz fazla disiplinli. Ama 1 aylık bam yemek için aynı hatayı birkac kez tekrarlaman gerekiyor sende bunu 3 kez yaptiysan sorunu kendinde ara derim :).

Buranın sevdiğim yanları;
Genelde hizlı cevaplar alınıyor
Cok iyi kullanıcılar var

Sevmediğim yanları;
Cok fazla PC Toplama konusu açılıyor
Bazı kişiler inadım inat kı*ım iki kanat

Ama tabi bu inatcı kişiler her forumda olabilir tabi.
Harf hataları yüzünden 1 ay ban atılmaz.

T.P.G.

80+ Titanium
Harf hataları yüzünden 1 ay ban atılmaz.
Harf hatası yuzünden ban yediğimi hatirlamıyorum ama olmuş olabilir tabi. 1 kere ya da 2. Kez yedikten sonra biraz dikkat etseniz 3 kez yemezdiniz 1 aylık. Biraz sizin dikkatsizliğiniz biraz da Technopat ın katılığı.

Zaten ilk saatlik bam atıyor sonra günlük haftalık ve aylık. 3 kez aylık yemiş olmanız için bayağı kez aynı hatayı yapmış olmanız gerekir yani ama tabi böyle ufak hatalardan ban yemek insanın canını sıkabilir.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Harf hatası yuzünden ban yediğimi hatirlamıyorum ama olmuş olabilir tabi. 1 kere ya da 2. Kez yedikten sonra biraz dikkat etseniz 3 kez yemezdiniz 1 aylık. Biraz sizin dikkatsizliğiniz biraz da Technopat ın katılığı.

Zaten ilk saatlik bam atıyor sonra günlük haftalık ve aylık. 3 kez aylık yemiş olmanız için bayağı kez aynı hatayı yapmış olmanız gerekir yani ama tabi böyle ufak hatalardan ban yemek insanın canını sıkabilir.

technopat fanı var

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
biraz kafa dağıtıyım diye açtım Forumumuzun Sevdiğiniz yönleri söyleyelim ben başlıyorum her yerde kullandığım Karanlık Mod gerçekten çok seviyorum sizin ?
Sade bir tasarıma sahip olması.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Fan mı? Tamam 🤣.

Eskidendi o :). Ben sadece neden yediğini anlatmaya çalıştım fanlık yapmadığımı düşünüyorum.

bwnde nokta vs koymadığım için yemiştim sanki herkes edebyat hocası

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
..
Herkesin dost canlısı olması ve herkesin elinden geldiğince birbirine yardım etmesi :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,437
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sitedeki yavaşlama sorunlarının son optimizasyon çalışmasından sonra düzelmiş olması lazım. Var mı sorun yaşayan?

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
Hızlı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Henüz yeni üyeyim. Farklı bir forumdan geldim. Sürekli saçma ***** cezalar almaktan bıktığım için burayı denemek istedim. Nokta koymayı unutuyoruz haydaa 1 saat ban. Virgül koymuyoruz 1 saat ban. Herkes de TDK kesilmiş milletin başına. Sanki İnstagram'da bu kadar dikkat ediyorlar. En son artık kafayı yedim. Dedim ben buraya eğlenmeye mi geldim yoksa Ankara'nın memurları gibi kapkasıntı aşırı resmi takılmaya mı dedim. Neyse gına geldi bana da dedim buraya bakayım nasılmış göreceğiz.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İlk zamanlar mesaj kasma psikopatıydım (ama doğru cevaplar ile, yalan dolan falan yazmadım), sonra sıktı şimdi ara ara giriom mesaj yazıom çıkıom, öle devamke işte. Belki ilerde rehberlerime bakanlar adımı anar...

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Şahsen kendimi geliştirebildiğim bir forum. Rahatça konuşuyoruz burada. Diğer forumlardan technopat kullandım ama orası da durmadan ceza veriyor. Forumun kuruluş amacı ceza kesmek herhalde. DA forum iyi bence.

Top Bottom