- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Türkiyenin kasmayan Platformu olması.
Hızlıdan kastı web sitesi değil. Hemen konu açıyorsun ve 1dk dolmadan 50 tane cevap geliyor. Hızdan kasıt o.Bence çok yavaş web sitesinde sıkıntılar var aynısı technopat sosyalde de var.
Sevdiğim yönleri buradakş bazı insanlar
sevmediğim yönleri de öyle yani forumu forum yapan kullanıcısıdır.
Bu arada sen mhz yükseltince kernel yiyordun ya biraz daha cl düşürmeyi denesene merak ettim cl13 de kullanabilir misin.Nasıl CL düşürebilirim desem yeterli bence.
Konu açıp 2 saat onay bekledikten sonra hiç cevap gelmeyen forumlar var...
Allah rızası için de doğru düzgün nasıl yapılacağını gösteren bir rehber de yok, insanlar nasıl yapıcam diye soruyor kalıyor öyle . Bir gün hepinizden teker teker rica edicem kendi anakartınızda nasıl yapılıyor RAM overclock'u, onların hepsini toplayacağım böyle bir rehber konu yapacağım. "CL nosul döşörölör" diyenlerin suratına yapıştırıcam . Tabii bunu yapmak size daha layık olur ama fikir ortada .Nasıl CL düşürebilirim desem yeterli bence.
3000 CL16 seviyesinden 3333 CL 14 yaptım 13 biraz imkansız.Bu arada sen mhz yükseltince kernel yiyordun ya biraz daha cl düşürmeyi denesene merak ettim cl13 de kullanabilir misin.
3200 cl13 denesene bence windowsa girip anında kernel yiyeceksin ama dene bence.3000 CL16 seviyesinden 3333 CL 14 yaptım 13 biraz imkansız.
Evet, katılıyorum. SDN Forum'da zaten çok kasma sorunu vardı kaç aydır ama şimdi ne olduğunu bilmiyorum orayı.Türkiyenin kasmayan Platformu olması.
3600 CL 14 denemişliğim var sistem direk görüntü vermiyor BIOS' a bile giremiyosun.3200 cl13 denesene bence windowsa girip anında kernel yiyeceksin ama dene bence.
4000 mhz cl12 versene.3600 CL 14 denemişliğim var sistem direk görüntü vermiyor BIOS' a bile giremiyosun.
Evet biraz fazla disiplinli. Ama 1 aylık bam yemek için aynı hatayı birkac kez tekrarlaman gerekiyor sende bunu 3 kez yaptiysan sorunu kendinde ara derim .Technopat da gereksiz 1 aylık ban yedim 3 kere falan. Çok disiplinle le yönetilen bir forum. Burada Ise eğlence var.