Cruyff and Messi
80+ Bronze
üstüne alındığına göreÇürük elmalar son zamanlarda çok çoğalmış sanırım...
üstüne alındığına göreÇürük elmalar son zamanlarda çok çoğalmış sanırım...
aynı hataları 8512135421. kez görünce patlayabiliyoruz kişisel algılamaNeden üyeler bu adar sert. Bir cevap veriyorum ama sakince uyarmak yerine sertçe cevaplıyor. Yasak olmasa küfür edecek. Neden bu forum böyle?
yorumlar sert değil derken birazcık sert konuşmanSana ne kardeşim beğenmiyorsan kullanmayabilirsin zorla tutmuyoruz kimseyi ve kimse agresif falan değil.
heSen bana iş mi koyuyorsun hayırdır (!)
Sen şimdi bana laf mı soktun? Forum yaş ortalaması 3 galiba. Eleştiri kaldıramıyorsanız sağ üstte "çıkış" yazıyor ona tıklayabilirsiniz. Forum +10 yaşlarla dolmuş yemin ediyorum.üstüne alındığına göre
Evet sana laf soktum.Sen şimdi bana laf mı soktun? Forum yaş ortalaması 3 galiba. Eleştiri kaldıramıyorsanız sağ üstte "çıkış" yazıyor ona tıklayabilirsiniz. Forum +10 yaşlarla dolmuş yemin ediyorum.
Aferin. Hadi saat geç oldu git uyu sen. Sizin gibi daha liseye yeni geçmiş ergenlerle uğraşacak zamanım yok. Konuyu da boş yere kirletmeEvet sana laf soktum.
pEki hemenAferin. Hadi saat geç oldu git uyu sen. Sizin gibi daha liseye yeni geçmiş ergenlerle uğraşacak zamanım yok. Konuyu da boş yere kirletme