Neler Yeni

Donanim arşivi forum üyelerine özel fiyat performans sistemi ne zaman çıkaracak?

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Ne kadar girdiğine göre değişir o. Forumda günde 200-250Mesaj yazanlar var.
Tabi bilmedikleri konu hakkında reaksiyon vs. kasmak için boş boş espri yapan da var, bildiği halde konu açıp mesaj kasan da var.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Aras Şimşek
Biraz kendinle çelişiyorsun. Ben astsubayım vaktim mi var yazıyorsun. Çok aktifim, aktifliğimizi öğrenebiliyor muyuz diyorsun. Madem bu kadar aktifsin niye insanlara yardımcı olmuyorsun? 2020 Temmuzda katılıp çok aktif olan adam 300 mesaj mı olur? Forumun amacı insanlara yardim etmek, boş boş vakit geçirmek değil. tabii ki mesaj sayısı önemli, insanların yaptığı yardımı gösterir. Ayrıca her 3000/4000 mesajı olan kişi mesaj kasmıyor.
Yanlış anlamışsınız ben sürekli mesajlara veya konulara cevap veremiyorum ancak durmadan foruma giriyorum ne var ne yok bakıyorum aktif saatine bakılsın derken bunu kastetmiştim ayrıca bilgimiz olan konularda yardımcı olmaya çalışıyorum forumun amacını sen mi öğreteceksin bana mesaj sayısı kasmak çok mu zor ?

Ariseks

80+ Gold
Arkadaşlar adam stok sorunu olmasın diye foruma özel yapıyor sistem almak isteyenler bilmiyor mu ? Forum hesabı açmayı yoğunluk değişir mi değişmez belli bir rütbe veya katılım tarihi falana bakarlar

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
@Banxtre Bence Konuyu Kilitleme Vakti Geldi o.O2

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Bence İlk Titanyum Sonra Platinum Sonra Gold Sonra Silver Sonra Bronz Hepsine 5 Dakika Ara İle Link Verilse Çok İyi Olur

Ariseks

80+ Gold
Hayır yanlışın var kafana göre değerlendiriyorsun bana göre.Yeni üye de olsa herkes kuralları kabul ettiyse forum üyesi sayılıyor yanlışım varsa düzelt.
Ben Abdullah abinin dediğini söylüyorum. Gerçek üyelere özel olacak demişti. Bekleyip göreceğiz.
Hikayede alamayanlar oluyor dedi o yüzden foruma özel yapcam dedi almak isteyen adam için forum üyesi olmak kolay bir mail açar girer ne farkı kaldı YouTubedan yoğunluk değişmedi yani ‘’gerçek üyeler’’ gibi bir şey yapar rütbeye mesaja katılma tarihi gibi şeylere bakılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,648
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom