Neler Yeni

Donanım Arşivi Foruma DDOS atan kişi yakayı ele verdi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,731
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Adamın yüzünden girişteki kontrol kafayı yedirtiyordu.Bulunduysa kaldırın. Bitsin eziyet.
Duruma bağlı kaldırılıp geri konuyor zaten. Bırakırsa sıkıntı olmaz.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
Via tarayıcı robot kısmını geçemiyor.
Brave ile giriyorum.
Gerçekten can sıkıcı bir durum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
DDOS mu kaldı be kardeşim derdin ne? Birde foruma geceleri bot basıyor birileri. Saçma sapan isimde hesaplar ile konular açılıyor veya mesajlar yazılıyor.
öncelikle doğum gününüz kutlu olsun hocam sırf onlardan birine küfrettim diye uyarı yedim şaka gibi

BabaVoss7

80+ Silver
Via tarayıcı robot kısmını geçemiyor.
Brave ile giriyorum.
Gerçekten can sıkıcı bir durum
Bendede öyleydi site ayarlarını ve çerezleri sıfırla düzeliyor. Bende mobil Chrome da okuyodu

xberke

80+
Niye DDOS atarsın ki?
Saldırıyı yapan kişi ile aynı ilde ikâmet etmem peki? o_o

Alıntıyı görüntüle
Orada yazan domain sahibi şirketi ve sahibini tanıyorum, bir hosting firması, büyük ihtimalle vds müşterisi olan birisi yapmıştır. Böyle şeyler çok sık oluyor adamın adını paylaşmaması lazımdı ama, sonuçta ip örnek TT görününce onu TT yapmış olmuyor hizmet sağlayıcıları kanunu var log kayıtları gösterir diye düsünüyorum. Aslında yeri de orası değil @Abdullah Hacıgül hocam sana çok yakın 5 dk mesafede.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
buyuk ihtimalle 18 yasindan kucuk cocuk kendi aklinca egleniyordu pek buyuk bir ceza almaz bilgisayarina el koyulur belki caydirici olarak

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Maddi olarak girer.
Basitçe: DA Forumu üzerinden insanlar al sat yapabiliyor ya da reklam alabiliyorlar.
Aynı zamanda forum kapalı kaldığında dijital güvenilirliği ve PR'ı da etkileniyor.
Şayet DA Forum Avukatları iyi ve ısrarcı olurlarsa sağlam bir şeyler alır gibi.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
öncelikle doğum gününüz kutlu olsun hocam sırf onlardan birine küfrettim diye uyarı yedim şaka gibi

Gibisi fazla. Üye ile troll, bot ve boş hesap ayrımını yapamıyor yetkili kişiler. Bu her forumda böyledir. Ben 3000 mesajdan fazla mesajı olan troll hesaplar görmüştüm.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Gibisi fazla. Üye ile troll, bot ve boş hesap ayrımını yapamıyor yetkili kişiler. Bu her forumda böyledir. Ben 3000 mesajdan fazla mesajı olan troll hesaplar görmüştüm.
6.5k mesajım var bot hesaba küfrettim diye uyarı yiyorum ciddi şekilde birde hergün burda takılmasam hadi boş hesap falan dersinde

Top Bottom