- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Duruma bağlı kaldırılıp geri konuyor zaten. Bırakırsa sıkıntı olmaz.Adamın yüzünden girişteki kontrol kafayı yedirtiyordu.Bulunduysa kaldırın. Bitsin eziyet.
Duruma bağlı kaldırılıp geri konuyor zaten. Bırakırsa sıkıntı olmaz.Adamın yüzünden girişteki kontrol kafayı yedirtiyordu.Bulunduysa kaldırın. Bitsin eziyet.
öncelikle doğum gününüz kutlu olsun hocam sırf onlardan birine küfrettim diye uyarı yedim şaka gibiDDOS mu kaldı be kardeşim derdin ne? Birde foruma geceleri bot basıyor birileri. Saçma sapan isimde hesaplar ile konular açılıyor veya mesajlar yazılıyor.
Bendede öyleydi site ayarlarını ve çerezleri sıfırla düzeliyor. Bende mobil Chrome da okuyoduVia tarayıcı robot kısmını geçemiyor.
Brave ile giriyorum.
Gerçekten can sıkıcı bir durum
Orada yazan domain sahibi şirketi ve sahibini tanıyorum, bir hosting firması, büyük ihtimalle vds müşterisi olan birisi yapmıştır. Böyle şeyler çok sık oluyor adamın adını paylaşmaması lazımdı ama, sonuçta ip örnek TT görününce onu TT yapmış olmuyor hizmet sağlayıcıları kanunu var log kayıtları gösterir diye düsünüyorum. Aslında yeri de orası değil @Abdullah Hacıgül hocam sana çok yakın 5 dk mesafede.
Maddi olarak girer.Cezası ne?
cloudflare ddos atmak
Düşmanı gendi silahıyla vuracan nalet cloud beni foruma almadı yacloudflare ddos atmak
beni alıyordu normal ,ddos atıldığını yeni öğreniyorum hatta.Düşmanı gendi silahıyla vuracan nalet cloud beni foruma almadı ya
öncelikle doğum gününüz kutlu olsun hocam sırf onlardan birine küfrettim diye uyarı yedim şaka gibi
Çerezleri sifirlayarak girdim bendebeni alıyordu normal ,ddos atıldığını yeni öğreniyorum hatta.
6.5k mesajım var bot hesaba küfrettim diye uyarı yiyorum ciddi şekilde birde hergün burda takılmasam hadi boş hesap falan dersindeGibisi fazla. Üye ile troll, bot ve boş hesap ayrımını yapamıyor yetkili kişiler. Bu her forumda böyledir. Ben 3000 mesajdan fazla mesajı olan troll hesaplar görmüştüm.