T.P.G.
80+ Titanium
0900'ü bilmeyenler anlamaya çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi bot mu olacaksın? Gel konuşalım bot olmana gerek yok.Geliyo geliyo
0900'ü bilmeyenler anlamaya çalışıyor
Abi bot mu olacaksın? Gel konuşalım bot olmana gerek yok.Geliyo geliyo
A bir dakika Mehmet bey.Geliyo geliyo
Benle pek bir alakası yokA bir dakika Mehmet bey.
Seslide konuştuğum kişi siz miydiniz ?
Yoksa farklı bir geliştiricisi var mı ?
Botu derhal kapatın insan zekasınıda geçmiş. Dünyayı ele geçirecek laaaan.Bugünkü inceleme konuğumuz, Donanım Arşivi Discord sunucusunda bulunan bot.
İsmi ise Fiko. Evet. Fiko.
Kendisini daha yeni keşfettim. Biraz konuşma şansım oldu ama bir denememden sonra beni banladı
Diğer kişilerin konuşmalarını da aşağıya ekleyeceğim merak etmeyin.
Öncelikle botumuz çok ileri seviye olacak şekilde geliştirilmiş. Üst düzey bir yazılıma sahip ve kullanıcılara Hazır, Şekilli şukullu ve tabiri caizse insanları **t edecek kapak laflar da söylüyor.
Örnekler:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle (Kediymiş. Beni yanlış anladı ve argo kullanma dedi)
Alıntıyı görüntüle(Yürümeye çalışınca banladı. Yorma be TC Kedisi.)
Alıntıyı görüntüle(Sonra da @06ankaralı banlandı ama Booster olduğu için işlemedi. En komiği ise ban sebebi.)
Alıntıyı görüntüle(Sonra @!Mustafa 'ya böyle bir cevap verdi...)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
VE BOT SESLİYE GELDİ EVET!!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ABİ ŞAKA MI YA ÇOK İYİ BU SDKJNFJKSBDJKBFKSDBFJKGVBHJSDGVBFOUIDFHGUIDGIUIUDHIUGJDKHFGBHJDGBVFHJDFVBFAMKDSKJDFJSDH
Ve işin garip tarafı ben de sesliye gelmek istediğimde bot benden kaçıyor. evet şaka değil kaçıyor.
Güncelleme: botla konuştum. Bir yerde yakaladım ve "Niye kaçıyorsun" dedim. Cevap da eksik olmadı tabi.
Sohbetler üzerinden konuştuğumuz fiko, aslında bir bot. Eğer zorlayıcı bir soru verilirse de panelden müdahale edilip daha insancıl cevaplar verilmesi sağlanıyor.
Sesli sohbette konuştuğum kişi ise Fiko'nun yapımcısı. Kendisine "Bu bot nasıl bu kadar inanılmaz ve bu kadar seri cevaplar verebiliyor" dedim ve cevabın kısaltılmış hali de üstteki gibiydi.
Bot gerçekten efsane. Normalde otomatik olarak yarın akşama kadar (24 saatlik) bir ban atmış. Konuştuğum kişi de sağolsun banı kaldırdı. Naber aşkım yüzünden ban yemek pek mantıklı gelmemişti zaten.
Gidip de botu deneyimlemenizi tavsiye ederim. Fazlaya kaçmayın yoksa sizi Thor Çekici ile şaplaklıyor.
Botumuzun incelemesi bu kadardı. Mutlaka gidip bakın derim. İyi Akşamlar