Neler Yeni

Donanım Arşivi G3 Sistem Çıktı ! ( Tekrar Stokta)

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,834
İsim
Eren Yeager
Anakartı Kötü

Ekran Kartı Isınıyor

Kasa ve Psu kötü

Kasada zaten 1 veya 2 fan var galiba ondan emin değilim
Anakartı kötü o zaman abdullah abi bu anakart iyi diye paylaştığında neden eleştirmediniz
Aynı şekilde PSU'da söylediğimiz şekilde indirimli bir şekilde paylaşıldığı zaman laf edilmiyor
Kasaya tamamım ona bir şey demem
79 derece aman aman fazla diyebilecğeimiz bir derece olduğunu düşünmüyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dostum geçen gün bununla ilgili paylaşım yaptım artık öyle her şeye cevap vermiyorum, sistemdeki ekran kartı çok iyi mi? Hayır sistemdeki ram çok iyi mi? hayır sistemdeki anakart çok iyi mi? hayır AMA markaların verdikleri bütçe destekleri ile ortaya çıkan 7999TL lik bütçeli bu sistem fiyatına göre şuan müthiş bunu artık insanlar anlayamıyorsa kendimi yoraman çünkü çok daha mühim işlerim var.

Ayriyetten hemen her videomda ve deneyimimde kendi deneyimimi paylaşır ve özellikle videolarimda bilmediğiniz konulardan uzak durun derim.

Bu sistemde Corsair öyle destek veriyor ki ramler beleşe geliyor bunları farkeden sayısı minicik bir topluluk istersen git Rami sat dominator al. gibi gibi anlayan anlar anlamayana da artık yapacak bir şey yok.
Sistemi beğendim zaten fiyatından dolayı kendim bizzat bir şey demedim bu fiyata benzer/rakip sistem bile yok. Benim demek istediğim her sistem önerisinde her konuda olan şey. Her konuda birinin ban yemesindense bence sizin kaynak paylaşmanız daha iyi olur.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,834
İsim
Eren Yeager
Kasa daha kötü anakart daha kötü ekran kartı modeli daha kötü PSU daha kötü her şeyi daha kötü ve 500TL daha pahalı.
Sadece işlemci ve ekran kartına bakarak sistem alınmaz.
21 gün önce paylaşılmış bir sistemden bahsediyoruz her ay neredeyse her gün fiyatlar düşüyor
Kereme söylediklerimi sana da söyleyeyim
Kasa kötü olabilir
Anakart geçen gün Abdullah Hacıgül paylaştığında iyi diye laf etmediniz
PSU Aynı şekilde
O sırada Abdullah Hacıgülün çıkarttığı sistemi RTX 2060 ile değiştirince 8700TL yapıyordu

T.P.G.

80+ Titanium
Anakartı kötü o zaman abdullah abi bu anakart iyi diye paylaştığında neden eleştirmediniz
Aynı şekilde PSU'da söylediğimiz şekilde indirimli bir şekilde paylaşıldığı zaman laf edilmiyor
Kaç RPM'de 79 :D? PSU 260 liraya bildiğin bedava çünkü. Her şeyi fiyatına göre eleştirmek gerekiyor. Anakartı da aynı şekilde 1 lira bile bütçe artmaz diyenler alsın dedik. Yapmayın lütfen.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Anaakartı o zaman gayette güzel eleştirmiştim

PSU isterse 100 tl olsun gene de laf ederim çünkü '' Kötü '' Bir PSU

79 derece ama hangi fan ayarında ve hangi hava koşullarında ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
GamingGenTR ile olan sistemi gerçekten çok beğenmemiştim , bu sefer harbiden olmuş be abi @Abdullah Hacıgül

Bu fiyata RTX 2060 lı sistem imkansız dediler , adam yaptı. İşte DA Farkı :cool:

Birde yanlış anlaşılmak istemem ama {ANA KONU] yapabilirseniz sevinirim :D @Mehmet Yılmaz

Stoklar 100 er 100 er ekleniyor.
Adam yine yapmış, DA Farkı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,706
Üyeler
166,067
Son üye
Snowbird
Top Bottom