Newkan
80+ Bronze
Doğru söylüyorsun cidden çok abarttım.Aga abartma 5 dakika ne ya. 5 saniye.
Doğru söylüyorsun cidden çok abarttım.Aga abartma 5 dakika ne ya. 5 saniye.
sende g4 mü vardı v4.5 miG5 GELİYOR G4 ALANLARI PİSMAN MI EDECEK ACABA
Alıntıyı görüntüle
G4 aldım şimdiden pişmanım
G5 için
G4 aldım şimdiden pişmanım
G5 için
Ne bilim o story atınca öte tahmin ettim. Genelde böyle ipuçları veriyordu. Orta segment sistem için banada biraz fazla geldi. Heyecanlanmıştım. Hevesimi kursağımda bıraktın tşklerO inceleme videosu için 3090ti.
Olum bu nasıl bi seviye nasıl bi yüzsüzlük la g4'ü binlerce kişinin arasından almışsın zaten hâlâ g5 diyor aga deliricem git bilgisayarınla oyna la yürü la .dG4 aldım şimdiden pişmanım
G5 için
Kardeşim sence rtx 3090ti veya 3090 orta seviye mi? Kuru ekran kartı 65 bin TL?neyin hevesi neyin kursağı?Ne bilim o story atınca öte tahmin ettim. Genelde böyle ipuçları veriyordu. Orta segment sistem için banada biraz fazla geldi. Heyecanlanmıştım. Hevesimi kursağımda bıraktın tşkler
Yüzsüzlük le felan ne alakası var ? Binlerce kişi az çabalayıp alasaydı banane gece 12 gidip sıraya girip aldım sonuçta biraz boş yaptın sankiOlum bu nasıl bi seviye nasıl bi yüzsüzlük la g4'ü binlerce kişinin arasından almışsın zaten hâlâ g5 diyor aga deliricem git bilgisayarınla oyna la yürü la .d
G4sende g4 mü vardı v4.5 mi
Şubeye yakınsanız oralardan alınız. v4.5 çıktığında internette hemen tükenmişti fakat şubeye sonraki günün sabahı erkenden gidip alabildim.5 dakika da stoğun bitmesi dışında sıkıntı yok yarışmacı arkadaşlara şimdiden bol sabır dilerim. Allah sabır versin.