g4 alanlar g5 alamadıkları için üzgün

mkurtulus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
317
g4 sistem alanlardanım g5 görünce 1000tl fark değer mi değmez mi arada kaldım ama kesinlikle değer sizce nasıl ?

İyi bir sistem uygun fiyata çıktı. Ancak piyasa da artık eskisi kadar talep kalmadığı için 2 saat rahat stok bulunduğunu fark etmişsinizdir. Çoğu al sat için alanların elinde kalacağı, sistemi kullanmak için alanların performanslı şekilde kullanabileceği bir sistem oldu. Ve soruna gelirsek 1.000 TL farka kesinlikle değerdi. Daha güçlü ve güncel bir işlemci daha güçlü bir ekran kartı için arada ki fiyat farkı çok uygun diyebiliriz. Ancak G4 ile G5 zamanı ve koşulları farklı olduğu için G6 veya farklı bir firmanın, kişinin çıkaracağı farklı bir sistem 1.000 TL fark ile daha iyi
ve performanslı olabilir. Geleceği bilemeyiz.

Üzüleceklerini sanmıyorum o dönemde en iyisi oydu şimdi bu

Ben g4 aldığımda asus dual rtx 3050 6900 satıp 8k a rx6600xt aldım. Bi nevi 11k a rx6600xt sistemi dizdim ama anakartin pcie 4.0 yerine 3.0 desteklemesi çok sıkıntı

g4'ün çıktığı zaman ki piyasa ile şuan ki piyasa farklı, g4 çıktığı zaman ki şartlara göre kesinlikle daha f/p bir sistem.
katılmıyorum o zaman fiyatların düşeceği belliydi ha alıp satanlar net kazançlı ama g5 g4 e göre daha fp o kesin. (Normalde firmalar sistemleri çakıştırmamaya çalışır)

Evet g5 daha iyi ben sadece ekran kartına üzülmüştüm. Intel işlemci istemediğim için G4 bana göre daha mantıklı. Ve öyle yada böyle 1k daha ucuz

Geri