Hayır , Zevkine Değil Efendim Forumlarda Bu İki Logo'yu Kullanmayi Düşünüyorum..Zevkine mi yaptın yoksa bir yerde grafik tasarım mı okuyorsun veya çalışıyorsun ona göre yorum yapıcam
Düzeltip Bu Şekilde Yapa Bilirler Aslında Sisteme Askeri Disiplin Olacak Birde asdasdDonanım Arşivi - Askeriye
Yapmış Olduğum Logoları Kullanmayı Düşünüyorum Dostumyanlış anlaşılmak istemem dostum ama sonuçta donanım arşivi genel olarak bi teknoloji içerik forumu. senin yapmış olduğun tasarımlar kötü değil ama konuyla alakasız.
Motions tasarım içerisindeyim bende iş olarak animasyon tasarım vs çooook eksik yanın var aşırı geliştirmen lazım bunlar da bile bir ton hata var bir yerde kullanmadan önce düzeltmen ve derslere yoğunlaşman lazım çok kötü yani şu anHayır , Zevkine Değil Efendim Forumlarda Bu İki Logo'yu Kullanmayi Düşünüyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzeltip Bu Şekilde Yapa Bilirler Aslında Sisteme Askeri Disiplin Olacak Birde asdasd
Yapmış Olduğum Logoları Kullanmayı Düşünüyorum Dostum
ikiside çok hazır kopyala yapıştır yapılmış gibi duruyor bence kötü olmuşlar yani bi forumda kullanılacağını zannetmiyorum yanlış anlama sadece fikrimi belirtiyorumHerkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
Grafik Tasarımı Okudum Dostum O Kadar Özen Göstermedim, Efendim.. Animasyon Okumayı Bende İstiyordum Lakin Arkadaşım Aklıma Girdi Zor Dedi Çok Kafa Yoruyorsun Dedi Seçmedim BendeMotions tasarım içerisindeyim bende iş olarak animasyon tasarım vs çooook eksik yanın var aşırı geliştirmen lazım bunlar da bile bir ton hata var bir yerde kullanmadan önce düzeltmen ve derslere yoğunlaşman lazım çok kötü yani şu an
Her Önerige Açığım, Dostum Estagurllah Hem Yorumun İçin Teşekkür Ederimikiside çok hazır kopyala yapıştır yapılmış gibi duruyor bence kötü olmuşlar yani bi forumda kullanılacağını zannetmiyorum yanlış anlama sadece fikrimi belirtiyorum
Nickim " G0KTÜRK " Dostum Bi Yere İmza Atmam Lazımdı Bu Arada Doğum Günün Kutlu Olsun KardeşimGöktürk ne alaka onu anlamadım
İmzasız olmaz diyorsun eyw sağol kral hepimizin nice mutlu yaşları olsunHer Önerige Açığım, Dostum Estagurllah Hem Yorumun İçin Teşekkür Ederim
Nickim " G0KTÜRK " Dostum Bi Yere İmza Atmam Lazımdı Bu Arada Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim
Grafik Tasarımı Okudum Dostum O Kadar Özen Göstermedim, Efendim.. Animasyon Okumayı Bende İstiyordum Lakin Arkadaşım Aklıma Girdi Zor Dedi Çok Kafa Yoruyorsun Dedi Seçmedim Bende
Kolay GelsinAlıntıyı görüntüle
Şu an hali hazırda tasarımını yaptığım bir kısa film ve animasyonunu yapıcam zor ama güzel parası da güzel
Dediğim gibi kendini geliştirmen gerek daha çok yolun varKolay Gelsin