Neler Yeni

Donanim Arşivi ( GRAFİK TASARIMI )

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Zevkine mi yaptın yoksa bir yerde grafik tasarım mı okuyorsun veya çalışıyorsun ona göre yorum yapıcam
Hayır , Zevkine Değil Efendim Forumlarda Bu İki Logo'yu Kullanmayi Düşünüyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanım Arşivi - Askeriye
Düzeltip Bu Şekilde Yapa Bilirler Aslında :D Sisteme Askeri Disiplin Olacak Birde :D asdasd

yanlış anlaşılmak istemem dostum ama sonuçta donanım arşivi genel olarak bi teknoloji içerik forumu. senin yapmış olduğun tasarımlar kötü değil ama konuyla alakasız.
Yapmış Olduğum Logoları Kullanmayı Düşünüyorum Dostum :D

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Hayır , Zevkine Değil Efendim Forumlarda Bu İki Logo'yu Kullanmayi Düşünüyorum..

Düzeltip Bu Şekilde Yapa Bilirler Aslında :D Sisteme Askeri Disiplin Olacak Birde :D asdasd

Yapmış Olduğum Logoları Kullanmayı Düşünüyorum Dostum :D
Motions tasarım içerisindeyim bende iş olarak animasyon tasarım vs çooook eksik yanın var aşırı geliştirmen lazım bunlar da bile bir ton hata var bir yerde kullanmadan önce düzeltmen ve derslere yoğunlaşman lazım çok kötü yani şu an

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
kimseler duymasın
Herkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..

1.
Alıntıyı görüntüle
2.

Alıntıyı görüntüle
ikiside çok hazır kopyala yapıştır yapılmış gibi duruyor bence kötü olmuşlar yani bi forumda kullanılacağını zannetmiyorum yanlış anlama sadece fikrimi belirtiyorum

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Motions tasarım içerisindeyim bende iş olarak animasyon tasarım vs çooook eksik yanın var aşırı geliştirmen lazım bunlar da bile bir ton hata var bir yerde kullanmadan önce düzeltmen ve derslere yoğunlaşman lazım çok kötü yani şu an
Grafik Tasarımı Okudum Dostum O Kadar Özen Göstermedim, Efendim.. Animasyon Okumayı Bende İstiyordum Lakin Arkadaşım Aklıma Girdi Zor Dedi Çok Kafa Yoruyorsun Dedi Seçmedim Bende

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Göktürk ne alaka onu anlamadım 😃

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
ikiside çok hazır kopyala yapıştır yapılmış gibi duruyor bence kötü olmuşlar yani bi forumda kullanılacağını zannetmiyorum yanlış anlama sadece fikrimi belirtiyorum
Her Önerige Açığım, Dostum Estagurllah Hem Yorumun İçin Teşekkür Ederim

Göktürk ne alaka onu anlamadım 😃
Nickim " G0KTÜRK " Dostum Bi Yere İmza Atmam Lazımdı :) Bu Arada Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Her Önerige Açığım, Dostum Estagurllah Hem Yorumun İçin Teşekkür Ederim

Nickim " G0KTÜRK " Dostum Bi Yere İmza Atmam Lazımdı :) Bu Arada Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim
İmzasız olmaz diyorsun 😁 eyw sağol kral hepimizin nice mutlu yaşları olsun

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Grafik Tasarımı Okudum Dostum O Kadar Özen Göstermedim, Efendim.. Animasyon Okumayı Bende İstiyordum Lakin Arkadaşım Aklıma Girdi Zor Dedi Çok Kafa Yoruyorsun Dedi Seçmedim Bende

.

Son düzenleme:

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkinci tasarımdaki göktürk yazısındaki Ü harfinin fontunun uyumsuz olması hiç rahatsız etmiyor mu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,755
Üyeler
160,882
Son üye
m1ka007
Top Bottom