Neler Yeni

Donanim Arşivi ( GRAFİK TASARIMI )

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu
İlk logoda başka bir logonun üstünü kapatmışsın gibi duruyor sanki sana ait değil gibi ama benim hoşuma gitti.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    200.7 KB · Hit: 21

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Cyclonus
Merhaba hocam, yapmış olduğunuz iki işi de takdir ediyorum. Yaptığınız işler anladığım kadarıyla kendi kullanımınız için tasarladınız, o yüzden benim zevkime uymuyor ama size uyuyor olabilir bu sebeple 2 işi atlayacak olursak bu işi severek yapıyor ve para kazanmak istiyorsanız ps, ai, indesign gibi programları iyi kullanmanızı, youtube, instagram gibi sosyal mecralarda çok kaliteli içeriklere ulaşarak size ilham olmasını sağlayabilirsiniz.

Birde öneri bırakıyorum belki ilginizi çeker.

Ben işin çizerlik kısmında yer aldığım için grafik tasarım kısmını çok bilmiyorum ama iyi veya kötü diyerek geçmek yerine bir fikir sunmak istedim.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Merhaba hocam, yapmış olduğunuz iki işi de takdir ediyorum. Yaptığınız işler anladığım kadarıyla kendi kullanımınız için tasarladınız, o yüzden benim zevkime uymuyor ama size uyuyor olabilir bu sebeple 2 işi atlayacak olursak bu işi severek yapıyor ve para kazanmak istiyorsanız ps, ai, indesign gibi programları iyi kullanmanızı, youtube, instagram gibi sosyal mecralarda çok kaliteli içeriklere ulaşarak size ilham olmasını sağlayabilirsiniz.

Birde öneri bırakıyorum belki ilginizi çeker.

Ben işin çizerlik kısmında yer aldığım için grafik tasarım kısmını çok bilmiyorum ama iyi veya kötü diyerek geçmek yerine bir fikir sunmak istedim.
Çok Teşekkür Ederim Dostum Minnetarim Size

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom