S C O
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam Olarak Anlamadım? Kusura Bakmayın Lütfen..@tümen![]()
AYYILDIZ TİM
www.ayyildiztim.com.tr
Tam Olarak Anlamadım? Kusura Bakmayın Lütfen..@tümen![]()
AYYILDIZ TİM
www.ayyildiztim.com.tr
Biraz buna benzettim o yüzden attım dostum.Tam Olarak Anlamadım? Kusura Bakmayın Lütfen..
Saygı Duyarım Her Yoruma Açığım Efendim , Bana Saygısızlık Yapılmadığı Sürecehocam alınmayın ama burası yazılım hack sitesi değil
Araştıra Bilirsin Efendim Sorun Yok Benim İçinBiraz buna benzettim o yüzden attım dostum.
hocam işiniz yoksa benim içinde yapabilir misiniz eğer zamanınız varsaHerkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
?@tümen![]()
AYYILDIZ TİM
www.ayyildiztim.com.tr
2 sinide beğenmedim hocam kusura bakmayınHerkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
yanlış anlaşılmak istemem dostum ama sonuçta donanım arşivi genel olarak bi teknoloji içerik forumu. senin yapmış olduğun tasarımlar kötü değil ama konuyla alakasız.Herkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
Sevmene bir şey diyemem de forum logosu yapacaksan içinde pc yi andıran bir şey olmalı sen askeriye ye benzetiyorsun .dTSK Logolarini Daha Çok Seviyorum
Estağfurullah , Her Öneriye Açığımdır İyi Yada Kötü Yorumlar Da Dahil2 sinide beğenmedim hocam kusura bakmayın
Hoşuma O Gitmişti Onu Yaptım Dostum Renkler Ve Zevkler TartışılmazSevmene bir şey diyemem de forum logosu yapacaksan içinde pc yi andıran bir şey olmalı sen askeriye ye benzetiyorsun .d