Hocam gülesim geldi gülebilir miyim ?Herkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
fotoğrafların kalitesi düşük olmuş, 2. tasarımda Ü harfi güzel durmuyor.Herkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
1.Herkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
Düşük Olma Sebebi Zaten PNG Olması Kardeşim, PNG Kalitesini Yükseltirsin Lakın Tasarım Kötü Olur Bu Sefer.. Dene İstersen Sonra Özelden At Bana Dostum Ne Demek İsteğimi Anliyacaksin.fotoğrafların kalitesi düşük olmuş, 2. tasarımda Ü harfi güzel durmuyor.
Şahsen Bende 1. Beğendim Lakın Sizin De Fikirlerinizi Alayım İstedim İyi Yada Kötü Yorum Farketmez
tasarım konusunda yeterince bilgiye sahibim dostum, demek istediğinide anlıyorum lakin donanım arşivi yazısının kalitesiz durması tasarımı genel olarak kötü yapıyor, bence ikiside güzel olmamış (bence).Düşük Olma Sebebi Zaten PNG Olması Kardeşim, PNG Kalitesini Yükseltirsin Lakın Tasarım Kötü Olur Bu Sefer.. Dene İstersen Sonra Özelden At Bana Dostum Ne Demek İsteğimi Anliyacaksin.
hocam alınmayın ama burası yazılım hack sitesi değilHerkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
Ne alaka hocamDüşük Olma Sebebi Zaten PNG Olması Kardeşim, PNG Kalitesini Yükseltirsin Lakın Tasarım Kötü Olur Bu Sefer.. Dene İstersen Sonra Özelden At Bana Dostum Ne Demek İsteğimi Anliyacaksin.
Yorumun Ve Bilgiler İçin Teşekkür Ederim Ederim Dostum. Herkesin Bakış Açısı Farkı Sonuç'da Saygım Sonsuzdur Her Yorumatasarım konusunda yeterince bilgiye sahibim dostum, demek istediğinide anlıyorum lakin donanım arşivi yazısının kalitesiz durması tasarımı genel olarak kötü yapıyor, bence ikiside güzel olmamış (bence).
www.ayyildiztim.com.tr