Valla ben beklemekten sıkıldım.Donanım arşivi yapacağını yapıyor ama bizim uyanık millet ne yapıyor. ? 3' 5'er toplayıp,ekran kartını söküp üzerine para ekleyip akla hayale gelmeyen işler çeviriyor.Sen bekle sıra sana gelir......Donanim Arşivi hazır sistem çikaracak mı yoksa itopyadaki hazır sistem indirimlerinden birini alalım mı ne yapmalı
Sanırım beklemek yerine itopyadaki bir sistemi alacağım 12100f - rtx 2060lı olanıValla ben beklemekten sıkıldım.Donanım arşivi yapacağını yapıyor ama bizim uyanık millet ne yapıyor. ? 3' 5'er toplayıp,ekran kartını söküp üzerine para ekleyip akla hayale gelmeyen işler çeviriyor.Sen bekle sıra sana gelir......
@Abdullah Hacıgül yerinde olayım hic bir şey yapmam. İyilik yaramaz....
Yarını ve Ramazan bayramını bekle diyecem ama beklemekle olmuyor .İyi düşünmek lazım.Sanırım beklemek yerine itopyadaki bir sistemi alacağım 12100f - rtx 2060lı olanı
Bekle işte acelen ne ileride pisman olmaYarını ve Ramazan bayramını bekle diyecem ama beklemekle olmuyor .İyi düşünmek lazım.
Ben indirimleri takip ederek parça parça topluyorum.Dün anakart alıp başladım.
Serbest piyasa deniyor buna dostum. İsteyen istediğini yapar.Valla ben beklemekten sıkıldım.Donanım arşivi yapacağını yapıyor ama bizim uyanık millet ne yapıyor. ? 3' 5'er toplayıp,ekran kartını söküp üzerine para ekleyip akla hayale gelmeyen işler çeviriyor.Sen bekle sıra sana gelir......
@Abdullah Hacıgül yerinde olayım hic bir şey yapmam. İyilik yaramaz....
Dostum senden öğrenirimSerbest piyasa deniyor buna dostum. İsteyen istediğini yapar.
gerçekten bizim millet serbest piyasayı bilmiyor devlet bu kadar vergi bindirmezse ürünlere rekabetçi fiyatlar görebiliriz yada bugün tüm kurumsal satış yerler i fiyatları şişirmese 3 er 5 er alanlara fırsat çıkmaz yapanlara laf söylemek anlamsızSerbest piyasa deniyor buna dostum. İsteyen istediğini yapar.
gpu versus sitelerine bakıyorum internetten puani yüksek görüyorum ondan onu tercih etmistim rx 6600 daha mi guclu cidden bilmiyorum aciklar misinNeden 6600 almıyorsun ? Çok daha güçlü
Nasıl bir sistem toplamak istiyorsunuz. Bende parça toplama taraftarıyım. Her ay bir parça alsam daha iyi diye düşünüyorum.Yarını ve Ramazan bayramını bekle diyecem ama beklemekle olmuyor .İyi düşünmek lazım.
Ben indirimleri takip ederek parça parça topluyorum.Dün anakart alıp başladım.
Bende öyle yapıyorum.Nasıl bir sistem toplamak istiyorsunuz. Bende parça toplama taraftarıyım. Her ay bir parça alsam daha iyi diye düşünüyorum.