Donanım Arşivi Mini PC

Çok güzel ama kasa büyük ben yanımda taşınabilir bir sistem istediğim için offis pc lerine baktım mini itx içi boş office pcs
ine sığarmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı için bütçeyi sormak istedim aslında, full sistem için konuşursak 20k ya ikinci el kart vs bakmak lazım.

bir de ne amaçla kullanacaksın
İş oyun 3050 yeterli yada rx 6400

Çok güzel ama kasa büyük ben yanımda taşınabilir bir sistem istediğim için offis pc lerine baktım mini itx içi boş office pcs
ine sığarmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İş oyun 3050 yeterli yada rx 6400
dostum o iş için laptop diye bir ürün var :D böyle sırt çantasına falan bile sığıyor hem de hafif oluyor :D

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
dostum o iş için laptop diye bir ürün var :D böyle sırt çantasına falan bile sığıyor hem de hafif oluyor :D
Biliyorumda gereksiz pahalı oluyorlar ve kendim toplamayı seviyorum

Az önce videoyu izledim baya iyi bir şey ortaya çıkmış diziceksin şundan valo cs takılacaksın

• Beğen
Aynı mini PC'yi bulsanızda ekran kartı bağlantısı için olan dönüştürücüyü bulmanız zor olur. Linkteki gibi dışardan ekran kartı takabileceğiniz modellerde alabilirsiniz. Hem tek PCIe sloyu şartı olmaksızın pinsiz olan tüm ekran kartlarınıda takabiliyorsunuz.
incelemede paylaşmıştım:
İlginç model ama ekran kartının öyle dışarda durması pek sağlıklı değil gibi

Eğer batarya lazımsa taşınabilir güç kaynaklarına bakabilirsiniz

Bence böyle özel ürün satın almaktansa mini ıtx bir sistem yapman daha mantıklı

Kasayıda kendin özel yaptırırsın sanayiye gidip lazer kesim ile alüminyum levhaları keserek ve kaynaklayarak güzel bir kasa oluşturabilirsin

Bu bütçeyle alınabilen taşınabilir güç kaynakları Max 100 watt çıkış yapabiliyor aklında olsun

• Beğen
Pcıe yükselticisi varmı trde

Ekler

• IMG_3337.webp
    IMG_3337.webp
    3.7 KB · Hit: 10
Ülkemizde bu ürün yok bildiğim temuda falan M2 den pcie var o işine yarayacaksa

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR