Valla ben kurtlar vadisi ile büyüdüm de racon kesmiyorumRamo dizisi izliyordur gayet normal.
Sağolasın .Alıntıyı görüntüle
bu arada sistemler bu tarihte çıkacak
Yeni gelmiş olması bize hakaret edeceği anlamına gelmiyor. Diyoruzki önceki konulara bakabilirsin, bize gereksiz falan diyor.Abi adamın forumda 25 mesajı var. Demekki daha yeni. Bu kadar üstüne gelmenize gerek var mıydı gerçekten .d
Sınıf arkadaşlarına destek mi çıkıyorsun . Diyorum ya aynı fabrika çok uretti çok .Sizi sayıyla mı gönderiyorlar?
Hakaret etmediğinizi biliyorum tabii ki ama herkes birden hafif dalga geçerek yazmış. Konu aratmak yerine direk konu açmış olabilir. Kimse forumda yeni olduğunda her şeyi doğru yapmıyordu ki.Hocam üslubu iyi değil. Hakaret etmedik kaçıncı konu dedik sadece forum ağası olduk. Yaşı kaç bilmiyorum ahkâm kesme felan diyor.
Anca bunu ogretebildi o ana baban sana . Kimsenin yüzüne diyemicegin şeyi sanaldada deme . Olur ağzından kaçar sonra o ağzına ne ederler sen düşünBir şey derdim ama forumdayız!
(Üslup konusunda bir şey demiyorum.)Yeni gelmiş olması bize hakaret edeceği anlamına gelmiyor. Diyoruzki önceki konulara bakabilirsin, bize gereksiz falan diyor.
Tm.Anca bunu ogretebildi o ana baban sana . Kimsenin yüzüne diyemicegin şeyi sanaldada deme . Olur ağzından kaçar sonra o ağzına ne ederler sen düşün
Gerçekten dalga geçmedim sadece 9999. Konu dedim sonra çocuk olduk ,ahkâm keser olduk şimdi kreşe gidiyoruz kendisi kaç yaşında acaba?Hakaret etmediğinizi biliyorum tabii ki ama herkes birden hafif dalga geçerek yazmış. Konu aratmak yerine direk konu açmış olabilir. Kimse forumda yeni olduğunda her şeyi doğru yapmıyordu ki.
Hakaret etmediğinizi biliyorum tabii ki ama herkes birden hafif dalga geçerek yazmış. Konu aratmak yerine direk konu açmış olabilir. Kimse forumda yeni olduğunda her şeyi doğru yapmıyordu ki.