Neler Yeni

Donanım arşivi ne zaman sistem toplayacak ?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sizi sayıyla mı gönderiyorlar?

orrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erhan a
Alıntıyı görüntüle
bu arada sistemler bu tarihte çıkacak
Sağolasın .

Valla kreşte gibiyiz . Nasıl bir gereksiz konuşma tarzınız var , kendinizi daha önce konu açıldı git ona bak diyerek tatmin mi ediyorsunuz . Tek bildiğin daha önce konu açıldığı ve bunla hava atmak mı anlamiyorum . Garipsiniz , cocuksunuz , neyin kafası bu yaşıdığınız gercekten anlamak imkansız ama insan bazen haddini bilmeli . Alacağım cevabı aldım daha fazla gereksiz mesajlara cevap yazmak zorlayıcı olacaktır . Kolay gelsin

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Bir şey derdim ama forumdayız!

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Hocam üslubu iyi değil. Hakaret etmedik kaçıncı konu dedik sadece forum ağası olduk. Yaşı kaç bilmiyorum ahkâm kesme felan diyor.
Hakaret etmediğinizi biliyorum tabii ki ama herkes birden hafif dalga geçerek yazmış. Konu aratmak yerine direk konu açmış olabilir. Kimse forumda yeni olduğunda her şeyi doğru yapmıyordu ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yiğit Demir
Konu açmadan önce böyle bir yer çıkıyor onları inceleyerek cevabı öğrenebilirsin hem konuşma stilinde hiç hoş değil.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    21.7 KB · Hit: 28

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Anca bunu ogretebildi o ana baban sana . Kimsenin yüzüne diyemicegin şeyi sanaldada deme . Olur ağzından kaçar sonra o ağzına ne ederler sen düşün :)
Tm.

majorw0w

80+ Silver
Hakaret etmediğinizi biliyorum tabii ki ama herkes birden hafif dalga geçerek yazmış. Konu aratmak yerine direk konu açmış olabilir. Kimse forumda yeni olduğunda her şeyi doğru yapmıyordu ki.
Gerçekten dalga geçmedim sadece 9999. Konu dedim sonra çocuk olduk ,ahkâm keser olduk şimdi kreşe gidiyoruz kendisi kaç yaşında acaba?

orrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erhan a

Yeni sistem yazınca adamın yeni toplayacagi sistemin tarihi çıkıyormuş . Bunuda benim bilmem gerekiyormuş . Cehalet memlekette parayla olmasa bu halde olmazdık . Hadi eyvallah .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,053
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom