Neler Yeni

Çözüldü✓ Donanım arşivi sistem yanlış parça gönderimi❗

Tamam aldığım fiyata vericem bu 3 arkadaştan birine ama ramleri değişticem kabul mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap bekliyorum Pazartesi alışverişi yapabiliriz bu 100-150-250 tl kupon veren arkadaşlardan biriyle ama bu arkadaşa gelen ramleri takıp yollayacağım aynı fiyattan.

Son düzenleme:

Oguzhannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Oğuzhan Yılmaz
Uygunsuz davranış
Senin nezdinde cevap vereyim kardeşime.Kıymetli kardeşim zaten kaç k ucuza almışsın sistemi deprem zamanına denk gelmiş adamlar o halde herkese yardımcı oldu yani zararın ne ki buradan da konusunu yapıyosun bence değmez yine de aen bilirsin.İstersen bana gönderdikleri rami sana yollayayım sana yolladıklarını bana yolla ki canın sıkılmasın güzel kardeşim benim.Bunları dert etme kendine
Senin olayın ne anlamadım ben bilader uygun fiyata sistemi alan adamdan uygun fiyata sen geri almak istiyorsun bu adam eşşşşşek mi bir sen mi akıllısın bir de deprem yüzünden felan sen bilirsin diyip demagoji yapıyorsun. Adam sistemi satmak istediğini bile söylemiyor adamın derdi ne konu açtığı şey ne senin muhabbetini açtığın devam ettirdiğin konu ne ? Bir de savunan arkadaşı avukat falan diye yaftalıyorsun kimseyle senin şark kurnazlığını ortaya çıkardığı için böyle dalga geçilemez burası pazar meydanı değil yardımcı olacaksan ol olmayacaksan boş muhabbet çevirme

Senin olayın ne anlamadım ben bilader uygun fiyata sistemi alan adamdan uygun fiyata sen geri almak istiyorsun bu adam eşşşşşek mi bir sen mi akıllısın bir de deprem yüzünden felan sen bilirsin diyip demagoji yapıyorsun. Adam sistemi satmak istediğini bile söylemiyor adamın derdi ne konu açtığı şey ne senin muhabbetini açtığın devam ettirdiğin konu ne ? Bir de savunan arkadaşı avukat falan diye yaftalıyorsun kimseyle senin şark kurnazlığını ortaya çıkardığı için böyle dalga geçilemez burası pazar meydanı değil yardımcı olacaksan ol olmayacaksan boş muhabbet çevirme
Bu üsluba verecek bir cevabım yok mahallene geri dön orda konuş.Toplum içinde mahalle ağzıyla konuşulmayacağını ben öğretemem sana

Faturayı paylaşırmısın
FA5703CE-E473-41C7-AA91-4A6705A6E23D.jpeg

Bu konudaki bu arkadaşın yazdıkları vesilesiyle de sorayım böyle hiç tanımadığı görmediği bir samimiyeti olmadığı insanlara bilader eşşek vs gibi kelimeler kullanmak serbest mi ? Ben burda sıkıntısı olan arkadaşa yardımcı olmak adına kendi ramlerimi göndereyim mağdur hissediyosan sistemini satın alayım kupon üstüne para vereyim vs vs gibi çözümler sunup bunları dert etmemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.Abdullah kardeşim ve gencergaming bir güzellik yapıp yardımcı olmuş hem abdullahı hem firmayı yıpratmak adına bir sürü şey yazıldı çizildi geçmişte.Bu arkadaşımızın kaybı maksimum 100 tl aldığı sistemden yaptığı kar en az 2-3 k . Ben diyorum ki bunları sorun etmeyip insanların motivasyonunu kırmayın eğer çok büyük sorunsa aramızda çözelim büyütmeyin yardımcı olayım ama insanlar gelip konuya bambaşka boyut kazandırmaya çalışınca adminlerin sessiz kalması forumu çığrından çıkarır.

Son düzenleme:

Oguzhannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Oğuzhan Yılmaz
Abdullahın emeklerine öyle bir yazık ediyorsunuz ki anlatamam.onun yerinde olsam hiç uğraşmam böyle bir kitle için.Ayıp ediyorsunuz yakışmıyor bu forumun daimi üyelerine
Bu üsluba verecek bir cevabım yok mahallene geri dön orda konuş.Toplum içinde mahalle ağzıyla konuşulmayacağını ben öğretemem sana

Alıntıyı görüntüle

Bu konudaki bu arkadaşın yazdıkları vesilesiyle de sorayım böyle hiç tanımadığı görmediği bir samimiyeti olmadığı insanlara bilader eşşek vs gibi kelimeler kullanmak serbest mi ? Ben burda sıkıntısı olan arkadaşa yardımcı olmak adına kendi ramlerimi göndereyim mağdur hissediyosan sistemini satın alayım kupon üstüne para vereyim vs vs gibi çözümler sunup bunları dert etmemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.Abdullah kardeşim ve gencergaming bir güzellik yapıp yardımcı olmuş hem abdullahı hem firmayı yıpratmak adına bir sürü şey yazıldı çizildi geçmişte.Bu arkadaşımızın kaybı maksimum 100 TL aldığı sistemden yaptığı kar en az 2-3 k . Ben diyorum ki bunları sorun etmeyip insanların motivasyonunu kırmayın eğer çok büyük sorunsa aramızda çözelim büyütmeyin yardımcı olayım ama insanlar gelip konuya bambaşka boyut kazandırmaya çalışınca adminlerin sessiz kalması forumu çığrından çıkarır.
Kimsenin sessiz kaldığı felan yok konu hakkında ben insanları o kalıba sokmana tepki gösteriyorum bunu sadece bu kardeşimiz için değil herkes için yaparım. Burada kendini savunmak için adminler felan demene gerek yok mahalle ağızıyla konuştuğumuz da yok. Adminler uyarı verdi zaten merak etme. Benim anlayamadığım şey senin arkadaştan ucuza aldın zaten bana da ucuza ver lafını yapma demen bu cürreti kendinde nasıl buluyorsun onu merak ettim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,234
İsim
yusuf ecer
Kardeşim senin pcye 16gb ram fazlaymış 8ini çıkardım misali cevaplar var, tesekkurler gece gece eglendim<3

Kimsenin sessiz kaldığı felan yok konu hakkında ben insanları o kalıba sokmana tepki gösteriyorum bunu sadece bu kardeşimiz için değil herkes için yaparım. Burada kendini savunmak için adminler felan demene gerek yok mahalle ağızıyla konuştuğumuz da yok. Adminler uyarı verdi zaten merak etme. Benim anlayamadığım şey senin arkadaştan ucuza aldın zaten bana da ucuza ver lafını yapma demen bu cürreti kendinde nasıl buluyorsun onu merak ettim.
Ben sizi tanımıyorum o yüzden sen diye hitap etmiyorum.Daha önce belirttiğim gibi size bir şey öğretecek halimde yok.Ben arkadaşımıza kendi ramlerimi göndereyim istersen konuyu sıkıntı yapma güzel canını sıkma gibi bir öneride de bulundum.Kargo parasını da ben ödeyebilirim bu anlamda bir sıkıntım yok.siz benim konuya yaklaşımımı mesajlarımı okumadan gelip bilader falan diye balıklama atlıyosunuz.Siz de bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Benim mesajlarımın tamamanı okuyup hem benden hem rahatsızlık verdiğiniz herkesten özür dilemenizi bekliyorum

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Konudaki olay ne ? Goodram gelse ne olur ? Kötü değil. Biride kalmış 50 TL kupon verelim sistemi ver diyor. Ben sana 100 vereyim aynı sistemi getir alayım senden. Ramler arasında fiyat farkı zaten yok. Kalite farkı da yok. Bildiğim kadarıyla GencerGaming sistemlerin faturasını toplu kesiyor. Yani sistemi aldığınızda karşısında parçaların tek tek fiyatları yazmıyor. DA-C1 Hazır sistem 11799 TL yazıyor. Direk ram şu fiyat anakart şu fiyat diye yazmıyorlar. Konu sahibi arkadaşın endişe etmesine gerek yok oradan çıkarken fatura kesildiyse ramler Goodram olarak kayıtlıdır. Hiç üzülmesine de gerek yok. Hatta sevinebilir bile. Team TUF ramlerin 3600 Mhz olanı CL19 olarak satılır. Sitede yanlışlık var. Goodram 3600 Mhz CL18 olarak satılır. Buraya göre bakacaksa avantajlı durumu bile var ve dediğim gibi kötü ram değil. Keyifle kullansın.

Ysuflix

80+ Gold
Konudaki olay ne ? Goodram gelse ne olur ? Kötü değil. Biride kalmış 50 TL kupon verelim sistemi ver diyor. Ben sana 100 vereyim aynı sistemi getir alayım senden. Ramler arasında fiyat farkı zaten yok. Kalite farkı da yok. Bildiğim kadarıyla GencerGaming sistemlerin faturasını toplu kesiyor. Yani sistemi aldığınızda karşısında parçaların tek tek fiyatları yazmıyor. DA-C1 Hazır sistem 11799 TL yazıyor. Direk ram şu fiyat anakart şu fiyat diye yazmıyorlar. Konu sahibi arkadaşın endişe etmesine gerek yok oradan çıkarken fatura kesildiyse ramler Goodram olarak kayıtlıdır. Hiç üzülmesine de gerek yok. Hatta sevinebilir bile. Team TUF ramlerin 3600 Mhz olanı CL19 olarak satılır. Sitede yanlışlık var. Goodram 3600 Mhz CL18 olarak satılır. Buraya göre bakacaksa avantajlı durumu bile var ve dediğim gibi kötü ram değil. Keyifle kullansın.
son nokta budur.

Kesinlikle haklısınız ben de bunu anlatmaya çalışıyorum benim 50 tl vereyim sistemi bana ver demelerimin ironi olduğunu anlayan nadir insanlardan olduğunuzu düşünüyorum.Kaldı ki kardeşimize ( bunu söylememin sebebi muhtemelen yaş olarak benden küçüktür yaşım 36) Hani attığı resimlerde zararı maksimum 100 tl biri çıksa sana 50-100 tl vereyim dese elindeki sistemi vermez bunun kıymetini bilmesi açısından bişeyleri açıklamaya çalışıyorum ki hemen 150-250 tl vereyim diye atlayanlar oldu burdan bile hala çok fazla karda olduğunu anlaması ve açtığı konunun anlamsız olduğunu anlaması lazım..kendi ramlerimi göndereyim diyorum zararı olmadığını anlasın diye , birileri hiç mesajlarıma bakmadan ben sana şunu vereyim bunu vereyim triplerine giriyor.Ayrıca bilader eşşşek vs gibi ithamlarda bulunup hala yazabiliyor ben bunu anlamış değilim sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,472
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer
Top Bottom