vonaleee
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 547
Benzeten olmazsa yazarım bikaç saate.ipucu teknoloji youtube kanalı sahibiKime benzettin? Kimseye benzetemedim
Benzeten olmazsa yazarım bikaç saate.ipucu teknoloji youtube kanalı sahibiKime benzettin? Kimseye benzetemedim
PC Hocası Taner Aydos?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben şehir dışındaydım eniştemi yolladım mağaza içini bi çeker misin dedim.çektğği foto bu...Ben birine benzettim bu fotodakini başka benzeten var mı merak ettim
İsminin hakkını verdin resmen.PC Hocası Taner Aydos?
Teşekkür ederim, Hatlarıyla direkt o mu dedim bende. Benzetecek olursam ona benzetirim tanıdıklarımdan.İsminin hakkını verdin resmen.
Teşekkür ederim, Hatlarıyla direkt o mu dedim bende. Benzetecek olursam ona benzetirim tanıdıklarımdan.
Sarı sitede satan çokbeyler sistemi satacak olursa alırımyetişemedim ben
ben göremedim bi linkleseneSarı sitede satan çok![]()
Ryzen 5 5600G yaz direk çıkar zaten en üstte corsair kasalarben göremedim bi linklesene
Knk Windows kurulu mu geldiarkadaşlar bu sistemde vram miktarını 2 gb tan yukarı çıkartabilen var mı? bios güncelledim yine de maksimum 2gb oluyor. Önceki anakartımda 16 ya kadar destekliyordu bu anakart mı desteklemiyor acaba?
arkadaşlar bu sistemde vram miktarını 2 gb tan yukarı çıkartabilen var mı? bios güncelledim yine de maksimum 2gb oluyor. Önceki anakartımda 16 ya kadar destekliyordu bu anakart mı desteklemiyor acaba?bi önceki sistem bu anakattı biyerden yapıluıyor ama bulabilirsem yazarım...ben de bi an çelişkiye düştüm 2gb yetmez oyunlara
100tl istiyorlar win deneme sürümü kurmak için...Knk Windows kurulu mu geldi