Mesaj alındı![]()
1 saate kadar dağdan ayı iner 30dk yeterli video izlenilsin yeterAbdullah abim selamlar. Senden ricam video çıktıktan 1 saat sonra stokları açman. Şimdiden teşekkürler... @Abdullah Hacıgül
Hocam iptal et de edeyim 3050 li sistemi.O zaman çok fazla soru sormaniza gerek yok pazar günü izlersiniz.
O zaman çok fazla soru sormaniza gerek yok pazar günü izlersiniz.
Kral parçalar aynı fiyatta ama anakart aynı para işlemci o zamanla aynı para nasıl bir artış olmuş ? Bana dersen stok sorunları var o zaman amennaHayır canım benim bir tek tek topla bakalım dengeli 2060 sistem tek tek kaça toplanıyor. dolar kuru ile senkronize fiyat artışı olsaydı şuan her şeyin fiyatı yarı fiyat olurdu ülkedeki enflasyonu tamamen unutuyorsunuz
O zaten benim akımımAbdullah abim selamlar. Senden ricam video çıktıktan 1 saat sonra stokları açman. Şimdiden teşekkürler... @Abdullah Hacıgül
Üstad yanlış anlama da bu ne ya. bunu yiyip de videoyu çekme vallahi kokusu buraya gelir bunun ne değişik bir şeymişO zaten benim akımımteşekkürler
reis bi tane de laptop patlat ya vallah çok ihtiyacımız var bu zamanlardaO zaten benim akımımteşekkürler
ya aslında güzel akım ama bu seferde ilk izleyenler bile alamıyor yığılma oluyor :/O zaten benim akımımteşekkürler
mumbar kanka adanaya bir gün geldiğinizde şırdan mumbar ısmarlimÜstad yanlış anlama da bu ne ya. bunu yiyip de videoyu çekme vallahi kokusu buraya gelir bunun ne değişik bir şeymiş![]()
AfiedÜstad yanlış anlama da bu ne ya. bunu yiyip de videoyu çekme vallahi kokusu buraya gelir bunun ne değişik bir şeymiş![]()
Hayır ben aldım yarın gelicek birine 11200 den vericem3050'yi iptal eden var mı? İçimde bir rahatsız iptal et diyor 3060 için![]()
Etsem mi ki ya Abdullah reis yaptı yapacağını attı içime kurtu gittiHayır ben aldım yarın gelicek birine 11200 den vericem