RX 6000 ASUS kutularında o GPU TWEAK arması yoktu sanırım çünkü Genel olarak yanılmıyorsam eski DUAL EVO modellerinde var.Neden herkes Nvidia sistem yapacakmışım gibi yorum yapıyor çok ilginç...
+stok sayısıVatan ve PC Hocası 9-9.5k bandına 2060'lı çıkardıktan sonra daha uygun fiyata çıkartırsa Abdullah resmen ne Messisi ne Neymarı ne Mbappesi ben varım diyor benn demiş olur piyasaya be
Hocam ben kutusunu rtx 2060 6gb oc a daha çok benzettim bence pch den 200-300 daha ucuz olabilir 2060 ise eger tahminimce 9299 Tl falanRez alın 1650S veya 1660ti olacak işlemci 5500 veya 12100f olabilir fiyat açısından bişiy diyemem.
Abdullah nividia sistem yapmaz, amd çakar gecer.. dusuk butceli dedigi icinde 6500xt yapip 7.999tl yapabilir. Veya 6600 yapip 9999tlVatan ve PC Hocası 9-9.5k bandına 2060'lı çıkardıktan sonra daha uygun fiyata çıkartırsa Abdullah resmen ne Messisi ne Neymarı ne Mbappesi ben varım diyor benn demiş olur piyasaya be
Kral paylaştığı kutu Asus duallerin kutusuna benziyor nvidia kutularına herkes nvidia düşünüyor bu yüzdenAbdullah nividia sistem yapmaz, amd çakar gecer.. dusuk butceli dedigi icinde 6500xt yapip 7.999tl yapabilir. Veya 6600 yapip 9999tl
Beyler sıstemı kacırmamak ıcın hangı sıtede olacagını bılen varmı onceden gırıp uye fln olalım mı gerek vamrı yanıKral paylaştığı kutu Asus duallerin kutusuna benziyor nvidia kutularına herkes nvidia düşünüyor bu yüzden
video yayınlandıktan 1 saat sonra link ekleniyor o arada üye olursunBeyler sıstemı kacırmamak ıcın hangı sıtede olacagını bılen varmı onceden gırıp uye fln olalım mı gerek vamrı yanı
Ben itopyaya üye oldum da bilemiyorum ya yinede ol adresini falan önceden yazBeyler sıstemı kacırmamak ıcın hangı sıtede olacagını bılen varmı onceden gırıp uye fln olalım mı gerek vamrı yanı
Aynen doğru ben itopyaya oldum bakalım zaman gösterecekvideo yayınlandıktan 1 saat sonra link ekleniyor o arada üye olursun
Neden? çok alıştığımız için mi yoksa farklılık mı isitiyosunnolur Corsair veya XPG ram olmasın, nolur Corsair veya XPG ram olmasın...
Olmasın yani