Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

USTA BENIM ÖDEME AŞAMASINDA GITTI HATA VERDI O DAHA KOTU
Screenshot_20221106-180913.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

USTA BENIM ÖDEME AŞAMASINDA GITTI HATA VERDI O DAHA KOTU
Screenshot_20221106-180913.png
Müşteri hizmetleri arayınız dedi yok işte son kullanım tarihi yanlış dedi ödeme yapılıyor derken hata verdi istesem verirlermi

bende 1 saat falan öyle takıldım ama sürekli f5 yaptım bi ara geldi sepete ekle dedim normal normal aldım ben de anlamadım
bende mağazaya girip 2 saat sıra bekledikten sonra çok şükür alabildim. Teşekkür ederim @Abdullah Hacıgül
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın :)

kaç saattir f5e bıraktım. ulan 1 tane bile iptal eden olmaz mı be :D

Bu sistem için indirim zamanı aldığım monitör var 2k da ekran kartı çok zorlar mı onu merak ettim. Tecrübeli olanlar cevaplayabilir mi

MSI OPTIX G27CQ4P 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Premium WQHD Curved Oyuncu Monitör
https://www.amazon.com.tr/MSI-AG321...CI6IjAuMDAifQ==&sprefix=msi+2k,aps,129&sr=8-3 AMAZON daha iyidir

Ekran kartı ve Anakart Asus, bu parçalardan Asus ürünlerinde geri ödeme kampanyası vardı yararlanabilir miyim

Ben 2000 TL fazlaya satacağım. O da keyfimden değil ihtiyacımdan. Malı ederinden ucuza satın aldım ve artık mal benim. Kendi malımı ihtiyacım doğrultusunda satmamın neresi etik değil?
Bunu sabaha kadar tartışabiliriz ama inan hiç halim yok. O yüzden dedim bazı şeyleri kabullenmekten başka çare olmuyor diye. Umarım 2000 TL hayatını yoluna koyar :):PeepoLeave:

Geri