Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Harbi benimde o dikkatimi çekti bir sürü mesajı olan adamlar var ne yapmış olabilirler ki ceza alıyorlar
Gereksiz laf kalabalığı yaparsan ceza yersin. Kural basit ha bu eleştiri yapmayacagin anlamina gelmiyor haklı isen veya saygı çerçevesinde tartışma yaparsan pek zannetmiyorum ceza alacağını

Burayı okuyunuz. i5 14400F veya Ryzen 5 7500F işlemci alan birisi RTX 5070 vb. ekran kartları ile kullanır. Gider 2K yüksek ayarlar 60-80 FPS hikayeli oyunlar oynar. Siz bu şekilde test yapınca Intel işlemciler her türlü çöp oluyor. Ayrıca o kanal kim YouTube'da indekslenmiyor bile. Belki bizim bilmediğimiz bir şey vardır kaliteli bir kanaldır ama yine Forum'un uzmanlarına bunu atsak güler.
Bu eleman zaten birşeyden anlamayıp konuşuyor aylardır. Eski konularına denk gelmiştim. Forumu aktif olarak kullanıyor diye kendini bilgili sanıyordu sanırım

Gereksiz laf kalabalığı yaparsan ceza yersin. Kural basit ha bu eleştiri yapmayacagin anlamina gelmiyor haklı isen veya saygı çerçevesinde tartışma yaparsan pek zannetmiyorum ceza alacağını
7500f 14400f nerdeyse denk dediğim için uyarı atmışlar
bence ceza yemenin kuralı işlerine gelmeyen cevaplar

intel işlemciyi hiç sevmem 7800x3d ve 7600 kullanırım ama burda yalan yanlış bir cevap yazmadım fps oyunlarında dediğim gibi 7500f iyi, hikayeli oyundan oyuna göre değişiyor bazı oyunlarda 7500f bazı oyunlarda 14400f öne geçiyor kaldı ki intel 10core 16thread bir işlemci önbelliği düşük sadece ama kime neyi anlatıyorsun.

Son düzenleme:
bence ceza yemenin kuralı işlerine gelmeyen cevaplar

intel işlemciyi hiç sevmem 7800x3d ve 7600 kullanırım ama burda yalan yanlış bir cevap yazmadım fps oyunlarında dediğim gibi 7500f iyi, hikayeli oyundan oyuna göre değişiyor bazı oyunlarda 7500f bazı oyunlarda 14400f öne geçiyor kaldı ki intel 10core 16thread bir işlemci önbelliği düşük sadece ama kime neyi anlatıyorsun.
Bu hesabın sahibi senmiydin :) bende diyorum bi ara bana dm'den kaç adet konun var sıcak fırsatlarda diye dm attın demekki beni geçeceksin 😄 halihazırda tartışılacak konu yeri burası değildi bence konun dışına çıkıyor konu çünkü

ben jumbo ile konuştum 7500f diyor
Gene giren bana girdi xd ben 7500f denk demem 7500f alınamıyorsa intel tarafında 7500f gibi performans almak isteyen arkadaşların tercih etmesi gerektiğini savunurdum hiç bir intel işlemci rakibi amd işlemci ile oyun kısmında rekabet edemez maalesef.

Sen ne anlatıyorsun? voooov işlemci testi ve matematik istatistiği ile ilgili hiçbir bilgisi olmayan biriyle muhattapmışım. ok siz bildiğiniz gibi devam edin

Dediğin 100fps saçmalığı ve 7400MHz Ram ile halen 6000MHz Ryzen 5 7600 (7500f)'e ezilen 14400F
Alıntıyı görüntüle

istediğiniz kadar çırpının canlı test edildiğinde 14400F, 7500F karşısında büyük ezildiği güneş kadar gerçektir. Hele Valorantta darmadağın olmasına hiç girmedim bile.

Alıntıyı görüntüle

Herkese hayırlı forumlar.
Şarkıyı (ç)aldım helal et güzel piyasa yapılır bunla.

Bu hesabın sahibi senmiydin :) bende diyorum bi ara bana dm'den kaç adet konun var sıcak fırsatlarda diye dm attın demekki beni geçeceksin 😄 halihazırda tartışılacak konu yeri burası değildi bence konun dışına çıkıyor konu çünkü
ha yok ben değilim bunla mı uğraşcam iyilik yaramaz kimseye oturup konu açmak falan kaç tane agresiflikten uyarı yedim olur mu geçmiş sayfalarda bana da uyarı attılar.

Haklısın yalan konuşup yanlış bilgilendirmeden ötürü uzaklaştırmalıydık hatalıyız.

Kendimden değil globalden kaynak ekliyorum sevgiler.

Ekran görüntüsü 2025-11-11 133850.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-11 132420.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-11 130636.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
5070 sistem alacaktı akrabam . 1 hafta önce de 52kdı yine 52k indirim yok. 55'ten düşürmüşler bir de güzel bindirim

Son düzenleme:
FPS oyunlarında zaten aşırı aşırı farklar varda peki ama benim başka bir sorum olucak herkese. Assetto corsa compezitione ya da İRacing gibi oyunlarda yapay zekalara karşı yarışırken ya da multiplayer oynarken işlemciye çok yük biniyor. Bu tarz ağır similasyon oyunlarında intel mi daha iyi yoksa amd mi? Önbellek farkı burda çok olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Bilenler var mı? Mesela eski ama bende intel i7 6700hq işlemcili laptop var o multiplayer da kaldırmıyor yetmiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,416
Üyeler
184,621
Son üye
korcioo
Geri