Mağazadan sadece o kişiye 1 kredi kartıyla verilecek başka verilmeyecek o kisiyeFırsatçılar kapmazsa belki bir ihtimal ama fırsatçılara ne oldu bilen varsa yazabilir mi en son Abdullah abimiz instagramda bunla ilgili konuşmuştu devamını göremedim
Adam ya oğlunun eşinin kartı ile alırsa bu kez ?Mağazadan sadece o kişiye 1 kredi kartıyla verilecek başka verilmeyecek o kisiye
bu sistemin stoğu 300 bu kalmaz ozamana kadarINTEL 12100F-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE H610M-K-HIKVISION 512GB-HIKVISION 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka INTEL 12100F-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE H610M-K-HIKVISION 512GB-HIKVISION 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Muadili sistem var
Kalmasın hocam siz alacağınız zaman konu açın daha iyisini bulmaya çalışırızAcaba Abdullah abiyi etiketlermisiniz belki görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sistemin stoğu 300 bu kalmaz ozamana kadar
bu fiyatta benzer bi sistem bulabilirmiyiz eğer kalmassa satmam diyordum adamla anlaştık 25 inde maaş yatıyomuş param güvende fln 26 27 sini bulur.Kalmasın hocam siz alacağınız zaman konu açın daha iyisini bulmaya çalışırız
Bulunur bencebu fiyatta benzer bi sistem bulabilirmiyiz eğer kalmassa satmam diyordum adamla anlaştık 25 inde maaş yatıyomuş param güvende fln 26 27 sini bulur.
öyle bişey olsa çoktan biterdi donanım arşividne 5dk da bitiyor adam atalı 1 saat 1.5 saat oldu hala duruyorAcaba Abdullah abiyi etiketlermisiniz belki görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sistemin stoğu 300 bu kalmaz ozamana kadar