Asus Rog 650 watt 80+ goldArkadaşlar anlık paylaşıldı neyin ipucusu bu ve tahmini saat kaçta gelir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar anlık paylaşıldı neyin ipucusu bu ve tahmini saat kaçta gelir ?
Asus Rog 650 watt 80+ goldArkadaşlar anlık paylaşıldı neyin ipucusu bu ve tahmini saat kaçta gelir ?
Arkadaşlar anlık paylaşıldı neyin ipucusu bu ve tahmini saat kaçta gelir ?
Cevabı geldi rog serisi psu imiş.Arkadaşlar anlık paylaşıldı neyin ipucusu bu ve tahmini saat kaçta gelir ?
ALLLAAAHHHH BU GÜÇ KAYNAĞINI KULLANDIYSA RX6600XT HAYIRLI OLSUNAsus Rog 650 watt 80+ gold
12-13 k bütçen varsa gayet güzel sistem bulabilirsin benim bütçem max 7.500 olduğu için 1 aydır bekliyorum sağlam bir sistem kısmet olursa yarın bütçemede uyarsa alıcamBana da öyle geliyor hocam, önceki sisteme yetişemedim 12k-13k bütçem var bayadır beklemedeyim de bulabilecek miyim bilmiyorum;(
Hatta 8000 yapalımBizim 6000 bütçe yalan oldu beyler. Onu 7000 üstüne çıkaralım.
Aga hikayesine atmıştı Abdullah abi sinerjinin süprizi bu 650w rog 80+ gold psu lu sistem geliyorsa iyi bi sistemdir bence ama gönül ister ki 3060ti olsunALLLAAAHHHH BU GÜÇ KAYNAĞINI KULLANDIYSA RX6600XT HAYIRLI OLSUN
8.999₺ ile rx6600xt geliyorBizim 6000 bütçe yalan oldu beyler. Onu 7000 üstüne çıkaralım.
Hatta 8000 yapalım
Kardeşim umarım gönlünce bir sistem alırsın sende. Gönlümden geçen Asus tuf 3060 ti veya rx6700 XT ama 12-13 arasında bulamadım 1 k falan daha bütçem olsa 14 civarı denk geldim de soğutucusu monitörü vs var daha kasaya ayırdığım bütçe max 13 ve maalesef bulamadım şuan böyle bir sistem ;(12-13 k bütçen varsa gayet güzel sistem bulabilirsin benim bütçem max 7.500 olduğu için 1 aydır bekliyorum sağlam bir sistem kısmet olursa yarın bütçemede uyarsa alıcam
8900₺ var inşallah alabiliriz monitörleUmarım 7000tl den fazla olmaz
Çok belliydi attığı bir story'de arkada rog kutusu vardı.Asus Rog 650 watt 80+ gold