Neler Yeni

🔥Donanım Arşivi Yeni RTX Sistem 11.11🔥

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Aga bu sistemi bekliyodum hiç beğenmedim valla zaten piyasada bu fiyata bulunabiliyor. + incehesap faiz alıyo taksite itopyada çıksa faizsiz 6 taksit yapabilirdik.
15.999TL'ye Ryzen 5 5600 + RTX 4060 asus bileşenli sistem linkini yolla ne de olsa bulunuyor

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
15.999TL'ye Ryzen 5 5600 + RTX 4060 asus bileşenli sistem linkini yolla ne de olsa bulunuyor
Genç bir arkadaşıma aldık. Ona son zamanlarda pc arıyorduk ama f/p 4060 veya 4060ti sistem bulamadık. Teşekkürler Abdullah

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan
Abi nasıl fp sistem değil zaten bir iki ay öncesine kadar bu sistem 25 kydı Kasım inderimleriyle 21-22 kya düştü bu fiyat onun üzerinden de 16000 e düştü yeni yıla kaldı Aralık ocakta zamlar geldikten sonra ne olur bilinmez

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam böyle tavır alacak yazım yok. beğenmeyenler çok mesela konuda. Neden küçük bir eleştiri için bu tavır size yakıştıramadım.
Arkadaşım halen boş yapıyorsun ya bana aynı özellikte aynı fiyata sistem linki at senden drama beklemiyorum! iddianı kanıtlamanı istiyorum. Kafanıza göre insanların emeklerine tukaka yapamazsınız. Kusmam geldi sizin gibilerinden bu da benim eleştirim... Haaa bu arada seninki eleştiri değil yalan konuşmak ;) neyse indirimli ürün ayarlamaya devam edicem son diyeceğim buydu zaman kaybı.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Beyler çok fazla şeyler beklemeyin bundan sonra ekmek 8 TL oldu doların durumu ortada enflasyon belli çıkan sistemler eskisi gibi olmayacak he arada iyi şeyler olabilir o kadar beklentinizi yüksek tutuyorsunuz sonra hayal kırıklığı yaşıyorsunuz 😁 yapmayın bunu kendinize coğrafya kaderdir

Son düzenleme:

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
İnsanlar 16k ya 7600x +4070 bekliyordu herhalde, Ekonomik durumdan bir haber herkes

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Beyler çok fazla şeyler beklemeyin bundan sonra ekmek 8 TL oldu doların durumu ortada enflasyon belli çıkan sistemler eskisi gibi olmayacak he arada iyi şeyler olabilir o kadar beklentinizi yüksek tutuyorsunuz sonra hayal kırıklığı oluyorsunuz 😁 yapmayın bunu kendinize coğrafya kaderdir
Ocaktan sonra şov başlayacak hele bir yeni fiyatları görsünler her Kasımdan sonra olduğu gibi :blobdance:

RoyPien09

80+ Bronze
Arkadaşım halen boş yapıyorsun ya bana aynı özellikte aynı fiyata sistem linki at senden drama beklemiyorum! iddianı kanıtlamanı istiyorum. Kafanıza göre insanların emeklerine tukaka yapamazsınız. Kusmam geldi sizin gibilerinden bu da benim eleştirim... Haaa bu arada seninki eleştiri değil yalan konuşmak ;) neyse indirimli ürün ayarlamaya devam edicem son diyeceğim buydu zaman kaybı.

Eyw hocam saygı duyuyorum. Bugünün en iyisi yarın ne olur bilinmez. Emeğinize ve saygınıza bir şey diyemem haddime değil. Bundan 1 saat sonra bu sistemden daha iyisi çıkmayacağının da garantisi yok o yüzden, ben kendi görüşümü yaptım. Eminim ki ileride bu sistemin aynısını daha ucuza siz veya başkası çıkaracaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom