- En İyi Cevap
- 4
Powerboost ile Anteci aynı kefeye koyan süzme cahil.Powerboosta laf edipte üstüne antec kasa ile stok geldi denmesi de çok manidar ama neyse
Powerboost ile Anteci aynı kefeye koyan süzme cahil.Powerboosta laf edipte üstüne antec kasa ile stok geldi denmesi de çok manidar ama neyse
Kendi sitem olsa bende kendimi pohpohlayarak anlatırım, daha kasanın içindeki psunun modeli bile yazmıyor. 2.5kya kasa ile satılan bir psu 1 tane düzgün inceleme yok sitelerinde hiç bir bilgi yok kullandıkları psu hakkında. Her konuda haklı olamazsın haksız olduğunda kabul etmen de gerekli, insanlara böyle davranarak kendini haklı da çıkaramazsın.
antec candır kaliteli bir marka yurt dışında bilinir ülkemizde popüler değil malesef kasa antec ise psu da antec kabul etmek lazım bu durumdaKendi sitem olsa bende kendimi pohpohlayarak anlatırım, daha kasanın içindeki psunun modeli bile yazmıyor. 2.5kya kasa ile satılan bir psu 1 tane düzgün inceleme yok sitelerinde hiç bir bilgi yok kullandıkları psu hakkında. Her konuda haklı olamazsın haksız olduğunda kabul etmen de gerekli, insanlara böyle davranarak kendini haklı da çıkaramazsın.
Bu yorumuna yazacağım çok güzel bir yorum var da yazarsam kendi forumumdan banlanırım. Abisi öncelikle haddini bil sen dünya devlerinden biri olan Antec’i Powerboost ile bir tutan cahil rezil bir adamsın haaaa bilmemek ayıp değil insan öğrenir yanlışından döner amaaa sen tükürdüğümü yalamam deyip bir de rezil bilginle sıvamaya çalışıyorsun işteeee benim buna hiçbir zaman tahammülüm olmadı sen kimsin de benimle dans edebileceğini zannediyorsun sana tek cevabım hadi oradan tenekeKendi sitem olsa bende kendimi pohpohlayarak anlatırım, daha kasanın içindeki psunun modeli bile yazmıyor. 2.5kya kasa ile satılan bir psu 1 tane düzgün inceleme yok sitelerinde hiç bir bilgi yok kullandıkları psu hakkında. Her konuda haklı olamazsın haksız olduğunda kabul etmen de gerekli, insanlara böyle davranarak kendini haklı da çıkaramazsın.
tek anlamdığım nokta var instada imzalı sistem dedin videoda çerezlik diyorsun bence sen bunu imzalı yapsan 15k dan çıkardı
Hocam ocak gelmeden başka sistem gelirmi acaba 16-20 k bandında ? 4060 ti gelse tadından yenmez valla.Bu yorumuna yazacağım çok güzel bir yorum var da yazarsam kendi forumumdan banlanırım. Abisi öncelikle haddini bil sen dünya devlerinden biri olan Antec’i Powerboost ile bir tutan cahil rezil bir adamsın haaaa bilmemek ayıp değil insan öğrenir yanlışından döner amaaa sen tükürdüğümü yalamam deyip bir de rezil bilginle sıvamaya çalışıyorsun işteeee benim buna hiçbir zaman tahammülüm olmadı sen kimsin de benimle dans edebileceğini zannediyorsun sana tek cevabım hadi oradan teneke
İmzalı çerezlik sistem, buradaki çerez sözü 300 stok olmasıtek anlamdığım nokta var instada imzalı sistem dedin videoda çerezlik diyorsun bence sen bunu imzalı yapsan 15k dan çıkardı
Bekleee asıl sistemler gelmedi zaten bunlar çerezdiHocam ocak gelmeden başka sistem gelirmi acaba 16-20 k bandında ? 4060 ti gelse tadından yenmez valla.
sen adamın dibisin valla bunu alamadım nasibim değilmiş dedim iyiki alamamışım dedirteceğine eminim. Beklemedeyiz hocamBekleee asıl sistemler gelmedi zaten bunlar çerezdi
Böyle deme reis alan kişi olarak hata mı ettik diyorumBekleee asıl sistemler gelmedi zaten bunlar çerezdi
Hatalı iş bende olmaz güle güle kullanBöyle deme reis alan kişi olarak hata mı ettik diyorum
Hocam düşük bütçe nvidia sistem ne zaman gelir 3050/3060 gibi bir şeyBekleee asıl sistemler gelmedi zaten bunlar çerezdi
Hata derken daha iyisini bu fiyata alamamak daha iyisi gelecek diyorsun ya benim için yeterli zatenHatalı iş bende olmaz güle güle kullan