Bu hafta gelir mi abi gelirse hangi sitede olur hangi sistede olacağı da önemliBekleee asıl sistemler gelmedi zaten bunlar çerezdi
Bu hafta gelir mi abi gelirse hangi sitede olur hangi sistede olacağı da önemliBekleee asıl sistemler gelmedi zaten bunlar çerezdi
Bugün seni arabada yol kenarında gördüm bisikletle geliyordum tam yetişemedim teşekkür ederdimHatalı iş bende olmaz güle güle kullan
4070 de bekliyoruz reis geçenki 100 stoka yetişemedik. Bu sefer bol stoklu olursa çok sevineceğiz gerçektenBekleee asıl sistemler gelmedi zaten bunlar çerezdi
Kral saati önceden söylesen o saati beklesek. Akşama kadar bekliyoruz bi giriyorum 5 dkka geçmiş ama stok bitmiş.Bekleee asıl sistemler gelmedi zaten bunlar çerezdi
Saat başlarında geliyor zaten orası belliKral saati önceden söylesen o saati beklesek. Akşama kadar bekliyoruz bi giriyorum 5 dkka geçmiş ama stok bitmiş.
Ben ilk defa alacağım için bilmiyor olmam normal. Bana belli değildi yaniSaat başlarında geliyor zaten orası belli
Belli değil ama bence kesin olarak ay sonuna kadar bir sistem gelirTarih belli mi?
mağazadayken montaj ve test görüyor sistem bu yüzden genellikle win deneme sürümleri oluyor ekran kartı takma olayı ise basit video izliyerek öğrenebilirsinBu sistemler Windows yüklü mü geliyor test etmek için ve ekran kartını kendim nasıl takarım ayrı gelirse
Dağıtım daSiparişi kargoya verilen oldu mu?