Kazmacı basi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Sürpriz yapacak bence, 5600X-RTX3060Tİ
9000TL
9000TL
bam güm patladımSürpriz yapacak bence, 5600X-RTX3060Tİ
9000TL
Sürpriz yapacak bence, 5600X-RTX3060Tİ
9000TL
Senin gibi hayal kuranı hiç görmedim.Sürpriz yapacak bence, 5600X-RTX3060Tİ
9000TL
Fiyatı göremiyorum ama gereğinden fazla pahalı ise hazır sistem olucağı için özel fiyat alır.GIGABYTE D6 GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE D6 GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2060D6-6GD ITOPYA'da.www.itopya.com
Sistemi hesaplamaya başlayalım.
Sistemi bir görmek lazım değil mi Ama windforce hakkında bilgi vereyim bu serinin 2060 ı ile çok sayıda Mining Rig var kısacası F/P oranı ile bir oyuncunun tüm ihtiyacına yeterliYeni sistemdeki ekran kartı modeli windforce bu ısınan bir model ve ramler pek iyi değil yoksw alırdım bu sistemi
Instagram hikayesinde var hocam, yazılarda Powered By NVIDIA GeForce RTX 2060 yazıyordu.Hocam 2060 olduğunu nasıl anladınız be?
Hocam işlemci olarak 3600 mü olacak içerisinde?Sistemi bir girmek lazım değil mi Ama windforce hakkında bilgi vereyim bu serinin 2060 ı ile çok sayıda Mining Rig var kısacası F/P oranı ile bir oyuncunun tüm ihtiyacına yeterli
Evet hocam gördüm, fotoğrafı attım zaten .Instagram hikayesinde var hocam, yazılarda Powered By NVIDIA GeForce RTX 2060 yazıyordu.
Hocam, güç kaynağı ne olacak bilgi verebilir misiniz?Sistemi bir girmek lazım değil mi Ama windforce hakkında bilgi vereyim bu serinin 2060 ı ile çok sayıda Mining Rig var kısacası F/P oranı ile bir oyuncunun tüm ihtiyacına yeterli
Reis ne zaman 5-6k bütçeli sistem gelicekSistemi bir girmek lazım değil mi Ama windforce hakkında bilgi vereyim bu serinin 2060 ı ile çok sayıda Mining Rig var kısacası F/P oranı ile bir oyuncunun tüm ihtiyacına yeterli
Bu yorumu ben atmadım beni etiketlemişsin abi yanlışlıkla @Ensar11 atmışYeni sistemdeki ekran kartı modeli windforce bu ısınan bir model ve ramler pek iyi değil yoksw alırdım bu sistemi
Reis okadar çalıştık para biriktirdik bi 3060 patlamazmı be.Sistemi bir görmek lazım değil mi Ama windforce hakkında bilgi vereyim bu serinin 2060 ı ile çok sayıda Mining Rig var kısacası F/P oranı ile bir oyuncunun tüm ihtiyacına yeterli