RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,402
9k 3050 sistem buyuk ihtimalleAlıntıyı görüntüle
Sizce ne gelir
Son düzenleme:
9k 3050 sistem buyuk ihtimalleAlıntıyı görüntüle
Sizce ne gelir
Şaka mısın dostum ne Friday i sen donanım arşivnin ne sistemler yaptığından haberin var mı?... Şaka gibi!10k'ya kahkaha attı iki seçenek var:
1- Zaten herkes heyecanlı ateşi daha da harlıyor forum etkileşimini arttırıyor.
2- 10k altına 3050 sistem gelecek (9999 sayılmaz) bu da demektir ki VOK-FRIDAY ile beraber adı anılacak ikinci bir fiyat performans bombası geliyor.
Fiyat mı tahmin etmeyecegimiz derecede ucuz olacak yoksa parçaları mı tahmin etmeyiz?Hiç tahmin etmediginiz bir sistem olacak![]()
diss mi geldi reisŞaka mısın dostum ne Friday i sen donanım arşivnin ne sistemler yaptığından haberin var mı?... Şaka gibi!
Hocam friday siatemde bi başkaydı ama md 2 ve md3 yanında hiç bişey benceŞaka mısın dostum ne Friday i sen donanım arşivnin ne sistemler yaptığından haberin var mı?... Şaka gibi!
F/P çıkacak hemde çok F/PŞaka mısın dostum ne Friday i sen donanım arşivnin ne sistemler yaptığından haberin var mı?... Şaka gibi!
9k 3050 sistem
Hocam yokmu bir 6600xtmiz.Hiç tahmin etmediginiz bir sistem olacak![]()
Abi stok fazla olur inşallah yetişmemekten korkuyorum Gold+ üyede değilimŞaka mısın dostum ne Friday i sen donanım arşivnin ne sistemler yaptığından haberin var mı?... Şaka gibi!
@Abdullah Hacıgül hocam sıcak soğuk oynattırıyorsunuz tüm forumaF/P çıkacak hemde çok F/P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
10 k 3050 sistem diyorum o zaman![]()
+++++++@Abdullah Hacıgül Hocam kredi bile çekenler olabilir bu hafta içinde. Biraz spoiler rica ediyoruz en azindan kafamizda aşağı yukarı bir şeyler oluşsun.