Donanım Arşivi Yeni Sistem Hakkında Düşünceler?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
216

Evet o çok beklenen sistem geldi, gerçekten siparişimi vermekten vazgeçip beklemeyi tercih ettiğime değdigini düşünüyorum sizler neler düşünüyosunuz.?

Parçaları teker teker en ucuz satan sitelerden topladığımda bile arada büyük bir fiyat farkı oldu. Sanırım sponsorlar filan derken büyük bir indirim sağlıyorlar. Dolar bu kadar artmışken böyle bir Fiyat/performans bilgisayarı toplaması güzel oldu. Bence 10 numara bir sistem olmuş.

Parçaları teker teker en ucuz satan sitelerden topladığımda bile arada büyük bir fiyat farkı oldu. Sanırım sponsorlar filan derken büyük bir indirim sağlıyorlar. Dolar bu kadar artmışken böyle bir Fiyat/performans bilgisayarı toplaması güzel oldu. Bence 10 numara bir sistem

Evet o çok beklenen sistem geldi, gerçekten siparişimi vermekten vazgeçip beklemeyi tercih ettiğime değdigini düşünüyorum sizler neler düşünüyosunuz.?
Sistem güzelde ülke genelinde bu sistemi alacak insan sayısı az olduğunu düşünüyorum. 3000-3500 arası fiyat çok daha makule geçerdi
olmuş.

daha yüksek fiyata ekran kartı gtx 1650 super olan bir sistem toplamıştım yakın zamanda bize kısmet değilmiş bir dahaki sefere inş :)

Parçaları teker teker en ucuz satan sitelerden topladığımda bile arada büyük bir fiyat farkı oldu. Sanırım sponsorlar filan derken büyük bir indirim sağlıyorlar. Dolar bu kadar artmışken böyle bir Fiyat/performans bilgisayarı toplaması güzel oldu. Bence 10 numara bir sistem olmuş.
Evet anlaşmalı olduğu için, bu dönemlerde bencede gayet makul. ??

Geri