Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
SanmamGtx1650 gibi ucuz ekran kartlı bir sistem gelir mi 6-7k civarı
SanmamGtx1650 gibi ucuz ekran kartlı bir sistem gelir mi 6-7k civarı
orta seviye yapcam dedi diye hatırlıyorum. Ondan dolayı 9-15k arası çok daha güzel sistemler gelirSanmam
Ne diyon olum
ben şu o buna çıkarttı, bu buna çıkarttı diyen kimseyi anlamıyorum. alsaydın o zaman alamazsın çünkü stok en fazla 50.
Abdullah'ın yayınladığı sistemlerin en farklı durumu stok sayısının fazla olması. bir ara o da az stoklu yapmıştı ama ekran kartı kıtlığı vardı, normal karşılıyorum.
AyipNe diyon olum
Reis tmm modsun <3 savun <3 kralsın abem <3Stoğu kaçtı kardeşim?
Bu adam sadece forum için 50/100 stok ayarlamayı düşünüyor. Kaldı ki internet stogu kaç olur sen düşün.
Adamlar 30/40 tane stok katıyor sistem çıkarmış oluyor.
Haklıyı savunmak için MOD olmaya gerek yok güzel kardeşim. 50 stok yapan adamla 200-300 stok koyan adamı aynı kefeye koyuyorsunuz.Reis tmm modsun <3 savun <3 kralsın abem <3
Haklıyı savunmak için MOD olmaya gerek yok güzel kardeşim. 50 stok yapan adamla 200-300 stok koyan adamı aynı kefeye koyuyorsunuz.
Gelde bunu 50 stok koyanları savunanlara anlat.Foruma 100 stok olacaksa, piyasaya en az 300 stok olur. Bellide olmaz, Abdullah kardeşim milleti stoğada doyurabilir.
Abdullah kendini zaten kıyaslamıyor. Hatta rakip düşüncesinin tersine diğer sistem çıkaranlara yönlendirdiğinide çok gördük, yeterki kullanıcıya ciddi indirimli ürün çıkarsınlar. Abdullah sistem çıkardığında diğer forumların boşaldığınıda gördüm. Seviyoruz AbdullahıGelde bunu 50 stok koyanları savunanlara anlat.
Kim ne derse desin MD3 alınca hem sistemi yeniledim. Hem sistemle resmen monitör beleşe gelmişti. Hemde kendi sistemimi +800 TL o sistemden fazlaya satıp , sistemini yenilerken kâr a geçmiştim.Abdullah kendini zaten kıyaslamıyor. Hatta rakip düşüncesinin tersine diğer sistem çıkaranlara yönlendirdiğinide çok gördük, yeterki kullanıcıya ciddi indirimli ürün çıkarsınlar. Abdullah sistem çıkardığında diğer forumların boşaldığınıda gördüm. Seviyoruz Abdullahı