dev-mjollnir
80+
Abdullah ben de bir ssd ve anakart yorumu alabilir miyim senden? Gerçekten bu 2 parça mı?
Bende al sat için baktım ve de yapıyorum ama bu sistem biraz ağır giderse gider oda 500tl filan bırakır ev kullanıcısı için alınır güzel sistemsistem gayet iyi. ihtiyacı olan kaçırmasın. ben al sat için almak isterdim ama hızlı gitmez o yüzden kararsızım. insanların aklını 3060 ve 3060ti lı sistemler çeldi. o sistemlerde 5-10 tane anca satıldı arkadaşlar. dediğim gibi ihtiyacı olan alsın
ben RTX li bir sistem istiyorum g6 sistem nasıl olur acaba g5 te mükemmel g6 yı beklemeye değer miBir DA sistemi çıkıyorsa zaten fiyatına göre en iyisi geliyor demektir. 8 yıldır hiç aksi olmadı.
rahat 1000 lira bırakır ama 750 tane alanların tavrı önemli satış mı kullanmak mı amaçları.Bende al sat için baktım ve de yapıyorum ama bu sistem biraz ağır giderse gider oda 500tl filan bırakır ev kullanıcısı için alınır güzel sistem
Dostum "aynı sistemi" 12500tl ye acil toplayıp yoruma yaz yoksa toplayamazsan sınırsız uzaklaşıyorsun buradan madem insanlara bu kadar rahat akıl tutulması yorumu yapabiliyorum görelim o bilge delikanlıyı14bin TL ye 5600x 6600xt satılırken video da 14-15bin civarı tutuyor demek bana akıl tutulması gibi geldi şuan internette topladım 12500 tuttu?
1000 bırakmaz kardeşim bıraksa ben bir şekilde ayrı olarak 2 adet alırım ben al sat yapıyorum maks 750 bırakır oda yavaşrahat 1000 lira bırakır ama 750 tane alanların tavrı önemli satış mı kullanmak mı amaçları.