Alabilirsem alacağım muhtemelen, bakalım nasipAlacak mısın?
Alabilirsem alacağım muhtemelen, bakalım nasipAlacak mısın?
inşallah sabrım kalmadı keşke zengin olsamda düşünmesem hiç indirimleri abdullah abiden Allah razı olsun yinede6 bucukda yayımlanır video bence
o zaman da indirim daha da yüksek olabilir belki ama yetişip alma ihtimali çok düşük olur gibi7 yi geçmez ama game gecesine çıkarsa stok en fazla 50 oluyor
bu kadar geçtiyse 6 30 7 ye bak aralarda kendini yorma artık bende yatıyorumo zaman da indirim daha da yüksek olabilir belki ama yetişip alma ihtimali çok düşük olur gibi
Ben alamicam.inşallah sabrım kalmadı keşke zengin olsamda düşünmesem hiç indirimleri abdullah abiden Allah razı olsun yinede
5 bucuk saattir bekliyorum sadece merak ettim ekran kartı varmı diyebu kadar geçtiyse 6 30 7 ye bak aralarda kendini yorma artık bende yatıyorum
Ben bu zamana kadar bir çok sistemi kaçırdım ama çok kişi aldı, cidden bir çok kişinin normalde alamayacağı sistemleri almasına vesile oldu, yaptığı gerçekten iyi bir şeyinşallah sabrım kalmadı keşke zengin olsamda düşünmesem hiç indirimleri abdullah abiden Allah razı olsun yinede
geçmiş olsun bende 3 yıldır bekliyorum pc için 8 k lardan düştüm apu olsun nolur ekran kartını sonra takcam bütçem bu kadar düşük değilBen alamicam.
5 bucuk saattir bekliyorum sadece merak ettim ekran kartı varmı diye
aynen inşallah biz de payımızı alırız keşke biraz daha bilgi verse güzel olurBen bu zamana kadar bir çok sistemi kaçırdım ama çok kişi aldı, cidden bir çok kişinin normalde alamayacağı sistemleri almasına vesile oldu, yaptığı gerçekten iyi bir şey
Bende lgs den 1 hafta önce alcaktım ama işte ne olacağı belli değil paraya ihtiyaç oldu.geçmiş olsun bende 3 yıldır bekliyorum pc için 8 k lardan düştüm apu olsun nolur ekran kartını sonra takcam bütçem bu kadar düşük değil
sen daha alırsın rahat ol ben üniverste için ihtiyacım var sıkılıyorum vsBende lgs den 1 hafta önce alcaktım ama işte ne olacağı belli değil paraya ihtiyaç oldu.
galiba game gecesine kaldık geçmiş olsunsaat 18:30 u geçti hala video yok