Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni Toplama Sistem Tavsiyesi!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Problem şu burada bir ciddi belki de bir sürü adamın işine yarayacak bir tartışma başladı ama açın bakın bir sürü dalga muhabbet yorum işin içine katıldı ve saygısızca sürekli yorumların arasına girildi peki bu yorumların arasına girenler konuyu hangi yöne taşıdılar konuyu sadece çöp ettiler. Ve insanların kalbini kırmamak için bazı yorumları görmemezlikten geliyorum "Bütün forum cahil. Patron biliyor gibi oldu biraz." yorumu yazan arkadaşa evet sen cahilsin kardeşim yazmak istemiyorum. Ve karşımdaki kişi olgun bir birey olmadığı ve gerekli donanıma sahip olmadığı için onunla tartışmanız onunla sonuca varmanız asla mümkün olamaz.

Benim bu forumda istediğim tek şey tartışın sabahlara kadar tartışın ama konuya hakim değilsen uzak dur. Dediğim gibi belki buradan güzel bir bilgilendirme konusu çıkacak bu konu sadece çöp oldu bu da şunu gösteriyor tartışmayı baltalayanlar için tartışması baltalananlara verilecek bir yetki tarzı foruma yeni bir kural maddesi getirmemiz gerekecek 15 sayfalık bomboş bir konu için de altın değerinde bir bilgi bile olsa asla bunu bu konu da bu kadar saçma yorumlarda arayıp bulamazsınız
En iyisi benim kafasındasınız.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Problem şu burada bir ciddi belki de bir sürü adamın işine yarayacak bir tartışma başladı ama açın bakın bir sürü dalga muhabbet yorum işin içine katıldı ve saygısızca sürekli yorumların arasına girildi peki bu yorumların arasına girenler konuyu hangi yöne taşıdılar konuyu sadece çöp ettiler. Ve insanların kalbini kırmamak için bazı yorumları görmemezlikten geliyorum "Bütün forum cahil. Patron biliyor gibi oldu biraz." yorumu yazan arkadaşa evet sen cahilsin kardeşim yazmak istemiyorum. Ve karşımdaki kişi olgun bir birey olmadığı ve gerekli donanıma sahip olmadığı için onunla tartışmanız onunla sonuca varmanız asla mümkün olamaz.

Benim bu forumda istediğim tek şey tartışın sabahlara kadar tartışın ama konuya hakim değilsen uzak dur. Dediğim gibi belki buradan güzel bir bilgilendirme konusu çıkacak bu konu sadece çöp oldu bu da şunu gösteriyor tartışmayı baltalayanlar için tartışması baltalananlara verilecek bir yetki tarzı foruma yeni bir kural maddesi getirmemiz gerekecek 15 sayfalık bomboş bir konu için de altın değerinde bir bilgi bile olsa asla bunu bu konu da bu kadar saçma yorumlarda arayıp bulamazsınız.
Sonuna kadar haklı.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Güzel başlayan bir tartışmayı tartışma adabından uzak arkadaşlar nedeniyle 16 sayfalık bir karadeliğe dönüştüğü için bu bilgi fışkıran konuyu kitliyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom