Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Ya şu ''Kawga'' gorilleri olan atsın öyle bir şey olacak birazdan
Ya şu ''Kawga'' gorilleri olan atsın öyle bir şey olacak birazdan
Hocam bu sefer haksızsın.Eleştirmek için yer aramayın "Marka savunmak yerine bi kullanmayı deneyin" diyeceğin son kişi olduğumu adın gibi biliyorsun. Marka savunucularıyla yıllardır savaşıp üstüne küfür yiyip ürünü markaya göre değil modele göre değerlendirin diyen tek büyük yayıncı benim varsa ikincisini çıkartın getirin. Neoforza neden dedim çünkü "şuan" F/P sistemlerde düşük fiyatı ile tercih ediliyor düşük ben bir tık daha pahalı model ile yine F/P oranını yakaladığımı vurguluyorum. Ayriyetten hangi forumlarda NeoForza alınır mı diye konu açtığında C4 boom patlar yazacaklarını biliyorsun.
RAM ve Patlar?Ayriyetten hangi forumlarda NeoForza alınır mı diye konu açtığında C4 boom patlar yazacaklarını biliyorsun.
Bir saniye,Eleştirmek için yer aramayın "Marka savunmak yerine bi kullanmayı deneyin" diyeceğin son kişi olduğumu adın gibi biliyorsun. Marka savunucularıyla yıllardır savaşıp üstüne küfür yiyip ürünü markaya göre değil modele göre değerlendirin diyen tek büyük yayıncı benim varsa ikincisini çıkartın getirin. Neoforza neden dedim çünkü "şuan" F/P sistemlerde düşük fiyatı ile tercih ediliyor düşük ben bir tık daha pahalı model ile yine F/P oranını yakaladığımı vurguluyorum. Ayriyetten hangi forumlarda NeoForza alınır mı diye konu açtığında C4 boom patlar yazacaklarını biliyorsun.
o zaman o kadar alınmazdı da bir 3500x 1660s vardı. tabi o zaman dolar 6tlydi5 ay önce falan 5000 TL civarına 3500x/1660 Ti sistem almıştım.
Bir de ucuz değil, Asus Dual EVO gibi modeller vardı...
Haksız bir nokta bile yok. Yaz hemen cevabını cereyim kaynaksız konuşmam.Hocam bu sefer haksızsın.
Bir kere ram patlamaz . Ayrıca ram in markası değil içindeki çip önemli.Haksız bir nokta bile yok. Yaz hemen cevabını cereyim kaynaksız konuşmam.
Hee aynen canım git bildiğin foruma bunu yaz da yedi sülalene kadar yorum yazsınlar.Bir saniye,
NeoForza RAMden bahsediyoruz ?
Eğer eleştirilmekten korkuyorsan RAM'in çipini, silikonunu vs. anlatırsan kimse bir şey diyemez rahat ol.
Bana çipi öğretme beni detaya girdirtme. Ayriyetten malum forumda boş kasa için bu C4 alınmaz yorumunu daha geçen ay gözümüzle gördükBir kere ram patlamaz . Ayrıca ram in markası değil içindeki çip önemli.
Bu D30' un kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Eleştirmek için yer aramayın "Marka savunmak yerine bi kullanmayı deneyin" diyeceğin son kişi olduğumu adın gibi biliyorsun. Marka savunucularıyla yıllardır savaşıp üstüne küfür yiyip ürünü markaya göre değil modele göre değerlendirin diyen tek büyük yayıncı benim varsa ikincisini çıkartın getirin. Neoforza neden dedim çünkü "şuan" F/P sistemlerde düşük fiyatı ile tercih ediliyor ben bir tık daha pahalı model ile yine F/P oranını yakaladığımı vurguluyorum. Ayriyetten hangi forumlarda NeoForza alınır mı diye konu açtığında C4 boom patlar yazacaklarını biliyorsun.
O zaman neoforza RAM' i gömermiş gibi yorum atmayın."Marka savunmak yerine bi kullanmayı deneyin" diyeceğin son kişi olduğumu adın gibi biliyorsun.
Model pahalı ama kötü.Neoforza neden dedim çünkü "şuan" F/P sistemlerde düşük fiyatı ile tercih ediliyor ben bir tık daha pahalı model ile yine F/P oranını yakaladığımı vurguluyorum
C4 terimi forumda PSU' lar içindir.NeoForza alınır mı diye konu açtığında C4 boom patlar yazacaklarını biliyorsun.
Hiçbir forumda kanıt sunarsak bir şey diyen olmaz. Eğer ki birr şey derlerse onların cahilliği olur. Ama sanmıyorum.Hee aynen canım git bildiğin foruma bunu yaz da yedi sülalene kadar yorum yazsınlar.
Bana çipi öğretme beni detaya girdirtme. Ayriyetten malum forumda boş kasa için bu C4 alınmaz yorumunu daha geçen ay gözümüzle gördük