Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni Toplama Sistem Tavsiyesi!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ya şu ''Kawga'' gorilleri olan atsın öyle bir şey olacak birazdan
71r6excixpq51.jpg

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Eleştirmek için yer aramayın "Marka savunmak yerine bi kullanmayı deneyin" diyeceğin son kişi olduğumu adın gibi biliyorsun. Marka savunucularıyla yıllardır savaşıp üstüne küfür yiyip ürünü markaya göre değil modele göre değerlendirin diyen tek büyük yayıncı benim varsa ikincisini çıkartın getirin. Neoforza neden dedim çünkü "şuan" F/P sistemlerde düşük fiyatı ile tercih ediliyor düşük ben bir tık daha pahalı model ile yine F/P oranını yakaladığımı vurguluyorum. Ayriyetten hangi forumlarda NeoForza alınır mı diye konu açtığında C4 boom patlar yazacaklarını biliyorsun.
Hocam bu sefer haksızsın.

T.P.G.

80+ Titanium
Eleştirmek için yer aramayın "Marka savunmak yerine bi kullanmayı deneyin" diyeceğin son kişi olduğumu adın gibi biliyorsun. Marka savunucularıyla yıllardır savaşıp üstüne küfür yiyip ürünü markaya göre değil modele göre değerlendirin diyen tek büyük yayıncı benim varsa ikincisini çıkartın getirin. Neoforza neden dedim çünkü "şuan" F/P sistemlerde düşük fiyatı ile tercih ediliyor düşük ben bir tık daha pahalı model ile yine F/P oranını yakaladığımı vurguluyorum. Ayriyetten hangi forumlarda NeoForza alınır mı diye konu açtığında C4 boom patlar yazacaklarını biliyorsun.
Bir saniye,
NeoForza RAMden bahsediyoruz :D?
Eğer eleştirilmekten korkuyorsan RAM'in çipini, silikonunu vs. anlatırsan kimse bir şey diyemez rahat ol.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
5 ay önce falan 5000 TL civarına 3500x/1660 Ti sistem almıştım.
Bir de ucuz değil, Asus Dual EVO gibi modeller vardı...
o zaman o kadar alınmazdı da bir 3500x 1660s vardı. tabi o zaman dolar 6tlydi

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bir saniye,
NeoForza RAMden bahsediyoruz :D?
Eğer eleştirilmekten korkuyorsan RAM'in çipini, silikonunu vs. anlatırsan kimse bir şey diyemez rahat ol.
Hee aynen canım git bildiğin foruma bunu yaz da yedi sülalene kadar yorum yazsınlar.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bir kere ram patlamaz :). Ayrıca ram in markası değil içindeki çip önemli.
Bana çipi öğretme beni detaya girdirtme. Ayriyetten malum forumda boş kasa için bu C4 alınmaz yorumunu daha geçen ay gözümüzle gördük ;)

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Tavsiye genel olarak iyi SSD'yi tek beğenmedim sağlığı hızlı düşüyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Eleştirmek için yer aramayın "Marka savunmak yerine bi kullanmayı deneyin" diyeceğin son kişi olduğumu adın gibi biliyorsun. Marka savunucularıyla yıllardır savaşıp üstüne küfür yiyip ürünü markaya göre değil modele göre değerlendirin diyen tek büyük yayıncı benim varsa ikincisini çıkartın getirin. Neoforza neden dedim çünkü "şuan" F/P sistemlerde düşük fiyatı ile tercih ediliyor ben bir tık daha pahalı model ile yine F/P oranını yakaladığımı vurguluyorum. Ayriyetten hangi forumlarda NeoForza alınır mı diye konu açtığında C4 boom patlar yazacaklarını biliyorsun.
Bu D30' un kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

"Marka savunmak yerine bi kullanmayı deneyin" diyeceğin son kişi olduğumu adın gibi biliyorsun.
O zaman neoforza RAM' i gömermiş gibi yorum atmayın.
Neoforza neden dedim çünkü "şuan" F/P sistemlerde düşük fiyatı ile tercih ediliyor ben bir tık daha pahalı model ile yine F/P oranını yakaladığımı vurguluyorum
Model pahalı ama kötü.
NeoForza alınır mı diye konu açtığında C4 boom patlar yazacaklarını biliyorsun.
C4 terimi forumda PSU' lar içindir.
Neoforza ürünleri burda:

Neoforza Hynix tabanlı ürünler üretiyor genelde.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hee aynen canım git bildiğin foruma bunu yaz da yedi sülalene kadar yorum yazsınlar.
Hiçbir forumda kanıt sunarsak bir şey diyen olmaz. Eğer ki birr şey derlerse onların cahilliği olur. Ama sanmıyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bana çipi öğretme beni detaya girdirtme. Ayriyetten malum forumda boş kasa için bu C4 alınmaz yorumunu daha geçen ay gözümüzle gördük ;)

Yaptığınız sisteme gelen eleştiri ile Technopat Sosyal'de boş kasaya C4 denmesinin ne âlâkası var çözemedim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom